Сега сме достапни и на VIBER

1. Имаш прашање за некој производ?
2. Сакаш да ги дознаеш неговите димензии?
3. Те интересира дали го имаме на залиха?
4. Не знаеш како да го нарачаш?

Пиши ни на VIBER на +389 72 225 505 и ВЕДНАШ ќе ти одговориме