Приказ на еден резултат

Mega B Complex (100 таблети)

Цена: 3,275 ден
Б витамински комплекс во мега дози Таблети кои ги содржат сите витамини од Б групата имаат во себе големи количества на витамини со постепено разложување (timed release). Дозирање: 1 таблета дневно Дозирања во пакување: 100 СОСТАВ: 100 мг ВитаминБ1, 100 мг Витамин Б, 2100 мг Ниацин, 125 мцг Фолна киселина, 100 мг Пантонтенска киселина, 100 мг Витамин Б6 (пиридоксин), 100 мцг Биотин, 100 мг Холин, 100 мг Инозитол, 100 мг ПАБА, 100 мцг Витамин Б12 Производител: Calivita International
Само со нарачка по телефон/e-mail.
Детали