Showing 1–16 of 465 results

Кревет за масажа (мобилен)

15,290 ден
Димензија: 185 x 60 см Максимална тежина: 12,5 кг Висина на кревет: 60 см - 85см Максимална тежина на пациент: 150 кг Додадена должина со глава: 30 см Додадена ширина со дел за поддршка на рацете: 21 см

Пасивнивен вежбач

20,999 ден
Одлична направа за намалување на стресот која е лесна за користење Се користи за зајакнување на нозете и рацете со пасивен тренинг кој исто така ја подобрува циркулацијата на крвта

Бастум на расклопување (тигреста шара)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум

Бастум на расклопување (сини цветови)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум

Бастум на расклопување (црвени цветови)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум

Бастум на расклопување (карирана шара)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум

Бастум на расклопување (дрвена шара)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум

Бастум (црн)

400 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ Боја: crna Прилагодлиа висина: 80-90 цм Максимален капацитет на оптоварување: 100 кг

Одалка ролатор со 3 тркала

3,900 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумска рамка
 • Прилагодлива висина
 • Со кошница и сопирачки
  СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 63 x 34 Висина: 82-97 цм Нето тежина: 7,1 кг Торба носивост до 10кг

Маса за кревет (со тркала)

4,950 ден
Димензии: 80 цм (должина) x 39 цм (ширина) х 77-102 цм (висина)

Преносна рампа

12,980 ден
Телескопска лесна алуминиумска рампа со можност за промена на должината во форма на чанта погодна за носење и транспорт.   СПЕЦИФИКАЦИИ Должина: 152 цм Ширина: 73 цм Максимална тежина: 270 кг

Маса за кревет (со тркала)

3,950 ден
Димензии: 80 цм (должина) x 39 цм (ширина) х 82-120 цм (висина)

Преносна рампа

12,980 ден
Телескопска лесна алуминиумска рампа со можност за промена на должината во форма на чанта погодна за носење и транспорт.   СПЕЦИФИКАЦИИ Прилагодлива должина: 120-213 цм Максимална тежина: 270 кг

Ортоза за фиксација на зглоб на шака и прст

1,350 ден
Ортоза изработена од неопрен, дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди.

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

1,200 ден
Ортоза изработена од неопрен, дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди.

Имобилизатор за колено

1,590 ден
Помагало кое овозможува стабилност на повредено или нестабилно колено, а при тоа дозволувајќи нормално движење на коленото или не дозволува движење во зависност од препораките на лекарот.