Потколен пластичен апарат со ограничување на плантарна флексија (перенеус)

3,012 ден
Пластична ортоза за растеретување на потколеница при трауматски повреди или постхируршко згрижување. Рехабилитација на пациенти со пареза на n.pereneus. Големината на производот се одредува спрема големината/должината на стапалото (по бројот на чевелот на пациентот).
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст

335 ден
Ортоза изработена од неопрен, дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија. Се пере рачно со млака вода.
Одберете Опција

Стегач за колено

550 ден
Помагало наменето за поддршка за слаби и преоптоварени колена, обезбедувајќи притоа цврста поддршка и нежна компресија на колената. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди и истегнувања како и при артритис. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Граден корсет за жени

850 ден
Го стабилизира градниот кош по кардио интервенции, овозможувајќи нормално дишење и амортизирање на притисокот и напрегањето при кашлање. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Дубак со масичка со 4 тркала

7,200 ден
Карактеристики:
  • Вертикализатор / одалка за пациенти кои имаат потреба од вертикализација
  • Винил/пена држачи за удобен и лесен пристап
  • Удобно и меко седиште
  • Прилагодлива висина
  • 4 тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 77 x 27 x 97 цм Должина: 71 цм Ширина: 44 цм Висина на седиштето: 52 цм Висина: 109-135 цм Тежина: 13.1 кг Материјал: Челик
Додади во кошничка

Simona

170 ден
Летна влошка Универзална влошка направена од 100% памук која има висока апсорпција на потта. Оваа влошка е составена од латекс пената со активен јаглен која ги елиминира непријатните мириси, а исто така е поддржана со долготрајните ароматични ефекти обезбедени од карбосан пената на дното.
Одберете Опција

Еластични чорапи надколени со отвор на прсти и силикон 18-24mmHg

1,150 ден
Ви овозможуваат комфор и привлечен изглед во текот на целиот ден. Градуираната компресија овозможува подобра циркулација на крвта. Имаат меко перниче на стапалото на што се должи целодневната удобност и свежина.
Одберете Опција

Стегач за скочен зглоб

1,305 ден
Стегачот за скочен зглоб е пријатен за носење, а истовремено дава блага компресија и подршка на зглобот. Дополнителните силиконски перничиња овозбожуваат целосна стабилизација на зглобот. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
  • Идеално за благи до умерени нарушувања на глуждот и нестабилност на глуждот;
  • Ременските ленти обезбедуваат дополнителна компресија;
  • Дизајнот за затворање одговара на повеќето големини на глужд.
Големина: Универзална
Додади во кошничка