GRUNLUFT Прочистувач на воздух VK-6066

Цена: 7,999 ден
Карактеристики на производот:
 • Моќност: 40 W
 • Простор на прочистување: 35-40 m2
 • Kaпацитет: 400 m3/h
 • Ниво на звучност: 32-52 dB
 • Опремен со хепа филтер со активен јаглен, 4 нивоа на вентилатпрот, WiFi функција, индикатор за чистина на воздухот, тајмер
 • Димензии: 285 х 285 х 550 mm
 • Производител: Vork Health
Моделот VK6066 има капацитет на прочистување до 400m3/h и е наменет за простории до 40m2. Има 4 брзини на работа, Smart Timer преку кој може да ја подесите работата на прочистувачот, индикатор за промена на филтер и сензор за квалитет на воздухот кој го детектира и покажува квалитетот на атмосферскиот воздух, во реално време. Опремен е и со WI-FI функција која дозволува управување и следење на процесот на прочистување преку Вашиот паметен телефон. Grunluft прочистувачите отстрануваат 99,9% од штетните честички. Направени се по германска технологија, имаат исклучителен дизајн, опремени се со најсовремени технички решенија и одлично се вклопуваат во секој животен или работен простор.  
Додади во кошничка

GRUNLUFT Прочистувач на воздух VK-6080B

Цена: 3,499 ден
Карактеристики на производот:
 • Моќност: 35 W
 • Простор на прчистување: 15 – 18 m2
 • Капацитет: 150 m3/h
 • Ниво на бучава: 28 – 49 dB
 • Опремен со тајмер: 2/4/8 h
 • 4 начини на работа
 • Ноќно светло
 • Трослоен хепа филтер со активен Јаглен
 • Сертификати: CE, EMC, RoHS, ETL, GS, CARB, EPA
 • Индикатор за промена на филтер
 • Димензии: 215x365 mm
 • Teжина: 2.5 kg
 • Производител: Vork Health
Компактниот модел VK6080B има капацитет на прочистување од 150m3/h и е наменет за простории до 18m2. Идеален е за спални или детски соби, како и за канцеларии и помали работни простории. Има три брзини на работа + автоматско работење, Smart Timer преку кој може да ја подесите работата на прочистувачот, индикатор за промена на филтер и сензор за квалитет на воздухот кој го детектира и покажува квалитетот на атмосферскиот воздух, во реално време. Grünluft прочистувачите отстрануваат 99,97% од штетните честички. Направени се по германска технологија, имаат исклучителен дизајн, опремени се со најсовремени технички решенија и одлично се вклопуваат во секој животен или работен простор.    
Додади во кошничка

GRUNLUFT Прочистувач на воздух VK-6089

Цена: 5,699 ден
Карактеристики на производот:
 • Моќност: 26 W
 • Простор на прочистување: 28-30 m2
 • Kaпацитет: 280-300 m3/h
 • Ниво на звучност: 30-52 dB
 • Опремен со хепа филтер со активен јаглен, 4 нивоа на вентилатпрот, индикатор за чистина на воздухот, тајмер
 • Димензии: Ф 250 х 454 mm
 • Ниво на заштита:
 • Производител: Vork Health
Моделот VK6089 има капацитет на прочистување до 300m3/h и е наменет за простории до 30m2. Има три брзини на работа, Smart Timer преку кој може да ја подесите работата на прочистувачот, индикатор за промена на филтер и сензор за квалитет на воздухот кој го детектира и покажува квалитетот на атмосферскиот воздух, во реално време. Grunluft прочистувачите отстрануваат 99,9% од штетните честички. Направени се по германска технологија, имаат исклучителен дизајн, опремени се со најсовремени технички решенија и одлично се вклопуваат во секој животен или работен простор.
Додади во кошничка

INVITOP FILLO Прочистувач на воздух

Цена: 3,699 ден
Карактеристики на производот:
 • Моќност: 35 W
 • Простор на прчистување: 11 m2
 • Капацитет: 90 m3/h
 • Ниво на заштита: H11 – 0.3 μm
 • Опремен со тајмер
 • 3 начини на работа
 • Димензии: 195 x 195 x 403 mm
 • Teжина: 2.3 kg
 • Ноќно светло
 • 1 година гаранција
Прочистувачите на INVITOP се инспирирани од потребата на секој човек да живее здраво. Изработени се од најквалитетни, рециклирачки материјали со цел да се одржи врската со природата. Носители се на најпрестижните светски награди за најдобар дизајн и може да се вклопат во сечиј дом. Моделот Filo е еден од најкомпактните и најдостапни во понудата. Опремен е со троделен филтер кој ги елиминира тврдите честици од воздухот, како прашината и влакната, формалдехидот и бензенот од чадот, непријатните мириси, бактериите, алергените и PM честиците. Има минимална потрошувачка на електрична енергија, три исклучително тивки режими на работа, тајмер и амбиент светло кое ја дополнува пријатната атмосфера.
Додади во кошничка

INVITOP KILO Прочистувач на воздух

Цена: 3,999 ден
Карактеристики на производот:
 • Моќност: 23 W
 • Простор на прчистување: 16 m2
 • Капацитет: 130 m3/h
 • Ниво на заштита: H11 - 0.3 μm
 • Опремен со тајмер
 • 3 начини на работа
 • Димензии: 195*195*388 mm
 • Teжина: 2 kg
 • Ноќно светло со 7 бои
Прочистувачите на INVITOP се инспирирани од потребата на секој човек да живее здраво. Изработени се од најквалитетни, рециклирачки материјали со цел да се одржи врската со природата. Носители се на најпрестижните светски награди за најдобар дизајн и може да се вклопат во сечиј дом. Моделот Kilo е еден од најпродаваните во понудата. Опремен е со троделен филтер кој врши филтрација на воздухот до 99,5%. Ги елиминира тврдите честици од него како прашината и влакната, формалдехидот и бензенот од чадот, непријатните мириси, бактериите и PM честиците. Има минимална потрошувачка на електрична енергија и покрива површина до 16m2.    
Додади во кошничка

INVITOP MIRO Прочистувач на воздух

Цена: 3,599 ден
Карактеристики на производот:
 • Моќност: 21 W
 • Простор на прчистување: 16 m2
 • Капацитет: 130 m3/h
 • Ниво на заштита: H11 - 0.3 μm- со сертификати CE,FCC,RoHS
 • Опремен со тајмер
 • Димензии: 195*213*388 mm
 • Teжина: 1.9 kg
 • Заклучување од деца
 • Сензор за квалитет на воздухот
 • Ноќно светло
Прочистувачите на INVITOP се инспирирани од потребата на секој човек да живее здраво. Изработени се од најквалитетни, рециклирачки материјали со цел да се одржи врската со природата. Носители се на најпрестижните светски награди за најдобар дизајн и може да се вклопат во сечиј дом. Моделот Miro е еден од најпродаваните во понудата. Опремен е со троделен филтер кој врши филтрација на воздухот до 99,5%. Ги елиминира тврдите честици од него како прашината и влакната, формалдехидот и бензенот од чадот, непријатните мириси, бактериите и PM честиците. Има минимална потрошувачка на електрична енергија и покрива површина до 16m2.  
Додади во кошничка

Визир

Цена: 59 ден
/
Додади во кошничка

Еластичен корсет за кифоза

Цена: 549 ден
Индикации
 • Тркалезно рамо
 • Грпка
 • Фрактура на клавикулата
Карактеристики
 • Затворање со кука и јамка за лесно прилагодување
 • Прерамки за рамо полни со пена за поголема удобност
 • Потсетник за држење на телото
Одберете Опција