Почитувани корисници, бесплатната достава се врши во рок од 3-5 работни дена (без викенди и празници). Доколку имате било каков проблем или забелешка за доставата (која нема да биде во рок од 3-5 работни дена без викенди и празници), слободно можете да се јавите во компанијата за достава со која имаме соработка – Тотал Пост Логистик на телефонскиот број ‎‎078 39 62 62.