СЕКОЈ ПАЦИЕНТ ЗА НАС Е ЕДНАКВО ВАЖЕН СЕКОЈ ПАЦИЕНТ ЗА НАС Е ЕДНАКВО ВАЖЕН

ПРЕМИУМ МЕДИЦИНСКИ ПОМАГАЛА ЗА ПОДОБРО УТРЕ

MedikaPro

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Долни Екстремитети (30)

Горни Екстремитети (28)

Ортози за 'рбетен столб (24)

Корективни ортози (4)

Појаси и утеги (8)

Инвалидски колички (22)

Додатоци на инвалидски колички (36)

Компресивна терапија (13)

Ортопедски влошки (8)

Бренд

Ray Eames

Гаранција

2 години

Материјал

100{89ef4aebac3ab80b5062fa93e8d766e8dc929f59e24ddd81ef86b431734c7e50} памук

Нова колекција

PUSH Medial

Нови мембарни

4000 ден.

детали

ПРОМОВИРАНИ ПРОИЗВОДИ

ИЗДВОЕНО ОД ШИРОКИОТ СПЕКТАР НА ПАЛЕТА ОД МЕДИЦИНСКИ ПОМАГАЛА
Акција
  • Акција
  • Ново
Затвори

Стегач за колено

850 ден
Ортоза со отворот за пателата, што ѝ дава стабилизација и спречува нејзино изместување, а двете метални шини поставени од двете страни дополнително го стабилизираат коленото. Дополнителните лепливи ленти овозможуваат лесно и точно позиционирање, прилагодување на затегнатоста според потребите на пациентот, истовремено давајќи стабилност и сигурност при движењата. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Затвори

Стегач за (скокачко) колено

350 ден
Помагало кое содржи перниче во внатрешноста врши притисок на тетивата , со што делува на намалување на динамичката сила која настанува како резултат на постојан напор во коленото. Затегнатоста на помагалото се прилагодува индивидуално според потребите на пациентот. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Затвори

Стегач за потколеница – долга

550 ден
Помагало наменето за имобилизација, обезбедувајќи притоа цврста поддршка и нежна компресија на потколеницата. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди и истегнувања. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Затвори

Стегач за натколеница

550 ден
Помагало наменето за имобилизација, обезбедувајќи притоа цврста поддршка и нежна компресија на натколеницата. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди и истегнувања. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

ЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ ЗА НОВИНИ И ПРОМОЦИИ