Заштитна маска КN95 (10 маски)

599 ден
Заштитна маска КN95 со висок степен на заштита која потполно се адаптира на лицето на корисникот со што го намалаува потенцијалниот ризик од пренос на инфекции. Ги задржува капките при кашлање, кивање и зборување од околината. Вградениот филтер КН95 спречува внес на аеросоли, прашина, честички  (standard EN 149: 2001 + A1: 2009),бактерии, вируси, смог и полен. Маската е изработена од неткаен, стопен, полипропиленски материјал кој обезбедува петслојна заштита. На овој начин се постигнува ефикасно филтрирање со што  маската може да се користи повеќекратно. Универзалниот облик и големина одговара за заштита на деца и возрасни. Големина: Универзална Боја: бела Степен на филтрација: ≥ 95% Степен на заштита: KN95, N95, FFP2

Заштитна маска со вентил од напред

199 ден 85 ден
Заштитна маска со филтер од напред која помага за заштита од прашина, полен, чад, вируи и ви овозможува да дишете нормално.
 • 95% филтрација
 • Нетоксична, неиритирачка, мека и удобна

Водоотпорна навлака за нога 45 см

820 ден
 • Водоотпорна навлка за заштита од вода/влага на нога на која се носи гипс или ортопедско помагало
 • Оптимална заштита
 • Се суши на воздух, но не на директни извори на топлина
 • Должина: 45 цм
 

Водоотпорна навлака за нога 58 см

970 ден
 • Водоотпорна навлка за заштита од вода/влага на нога на која се носи гипс или ортопедско помагало
 • Оптимална заштита
 • Се суши на воздух, но не на директни извори на топлина
 • Должина: 58 цм
 

Водоотпорна навлака за рака 45 см

730 ден
 • Водоотпорна навлка за заштита од вода/влага на рака на која се носи гипс или ортопедско помагало
 • Оптимална заштита
 • Се суши на воздух, но не на директни извори на топлина
 • Должина: 45 цм
 

Водоотпорна навлака за рака 56 см

780 ден
 • Водоотпорна навлка за заштита од вода/влага на рака на која се носи гипс или ортопедско помагало
 • Оптимална заштита
 • Се суши на воздух, но не на директни извори на топлина
 • Должина: 56 цм
 

Базен за одмивање на глава

1,300 ден
Карактеристики:
 • Изработено од ПВЦ
 • Едноставен и лесен за употреба
 • Ги поддржува главата, вратот и рамената за време на миење на косата
 • Висок и двоен дизајн
 • Компактен и удобен
 • Боја: бел
 • Димензија: 65 х 48 х 20 цм
 • Тежина: 503 гр