Се прикажуваат сите 3 резултати

SambuRex (240 мл)

2,579 ден
Поддршка на имунитетот Овој Производ во својот состав содржи висока концентрација на бозел во комбинација со други билки меѓу кои познатата Echinacea, како и витамин Ц и цинк. Подготвен е како вкусен течен производ, сојузник на секој член од семејството, да ги дочека подготвен студените месеци. Неговиот состав се одликува со голема поддршка на Вашиот имунитет, а не содржи додадени шеќери, вештачки вкусови и бои. Дозирање: 1 кафена лажица (5 ml) дневно, може да се меша со вода или храна Дозирања во пакување: 48 СОСТАВ: 5000 мг Екстракт од бозел, 130 мг Соодветна билна мешавина, 100 мг Витамин Ц, 5 мг Цинк ВНИМАНИЕ! Производот не се препорачува за лица алергични на растенија од родот cruciferae, лица со автоимуни заболувања и лица кои се под имуносупресивна терапија. Не се препорачува на деца под 3 годишна возраст. Не треба да се употребува подолго од 8 недели. Протресете добро пред употреба. Да се чува во ладилник по отворањето. треба да се консултираат со лекар пред употреба на производот. Производител: Calivita International

Bee Power (50 капсули)

975 ден
Матичен млеч Bee Power е производ кој содржи матичен млеч. Матичниот млеч го содржи целиот комплекс на Б витамините, заедно со минералите и елементите во траги (како сулфур, манган, никел и кобалт). Тој е природен извор на витамините А, Ц, Д, Е, ензими и 18 видови на аминокиселини. Дозирање: 1 капсула на ден или по препорака на лекар Дозирања во пакување: 50 СОСТАВ 50 мг Концентрат на матичен млеч ВНИМАНИЕ! Бидејки матичниот млеч содржи полен, мед и фарингеален секрет од пчелите, не се препорачува за лица алергични на полен и производи од пчели! Доколку се појават алергиски реакции, треба веднаш да се престане со неговата употреба! Да се чува на студено место, топлината може да ја намали ефективноста на млечот! Производител: Calivita International

ImmunAID (180 капсули)

3,194 ден
Засилувач на имунитетот со мачкина канџа ImmunAid е ефективен комплекс, во кој ја искомбиниравме силата на мачкината канџа која се користи со векови заедно со минералот цинк. Мачкината канџа придонесува во имуниот систем и со тоа го подготвува нашето тело за отпорност кон патогените микроорганизми. Ефектот на мачкината канџа е зајакнат со органски врзаниот цинк, кој исто така ја поддржува нормалната функција на имуниот систем. Двете активни состојки имаат и антиоксидантен ефект, па можат да обезбедат заштита не само од надворешни напади, туку и од оние кои доаѓаат од внатрешноста на телото. Дозирање: 1 капсула 3 пати дневно или по препорака на лекар Дозирања во пакување: 60 СОСТАВ 400 мг Мачја канџа, 3 мг Цинк глуконат Производител: Calivita International