Се прикажуваат сите 4 резултати

Spirulina-Chlorella Plus (100 таблети)

2,408 ден
Додататок во исхраната со алги Во производот Spirulina Chlorella PLUS, ја збогативме комбинацијата на на двете алги спирулина и хлорела со луцерка и пченична трева. Таблетите содржат и една патентирана мешавина на корисни супстанци од овошје и зеленчук во кондензирана форма кои ретко се застапени во секојдневната употреба. Дозирање: 1 таблета дневно или по препорака на лекар Дозирања во пакување: 100 СОСТАВ 250 мг Спирулина (микроалга), 250 мг Прашок од алгата Хлорела, 100 мг Прашок од пченична трева, 100 мг Прашок од лист од луцерка, 140 мг Патентирана мешавина ВНИМАНИЕ! Пациентите со хипертироидизам треба да се консултираат со својот лекар пред употребана овој производ! Производител: Calivita International
Додади во кошничка

Spirulina Max (60 таблети)

1,115 ден
Комплексен препарат за алкализација Спирулината служи како одличен извор на протеини бидејќи ги содржи сите есенцијални аминокиселини. Содржи и растителни влакна, железо, цинк и витамин Б. Дозирање: 2-4 таблети на ден или по препорака на лекар Дозирања во пакување: 30 СОСТАВ 500 мг Спирулина, микроалга ВНИМАНИЕ! Пациентите со хипертироидизам треба да се консултираат со својот лекар пред употреба на овој производ! Производител: Calivita International
Додади во кошничка

Shark-Aid (90 таблети)

2,675 ден
‘рскавица од ајкула Shark Aid е додаток во исхраната кој содржи ‘рскавица од ајкула. Составот на ‘рскавицата од ајкула е ист како и на човечката ‘рскавица, богат со хондроитин сулфат... Дозирање: 2 таблети пред јадење, 3 пати во денот. или по препорака на лекар Дозирања во пакување: 15 СОСТАВ 750 мг Сомелена сушена рскавица од ајкула ВНИМАНИЕ! Поради својот инхибиторен ефект кон создавањето на крвни садови, ‘рскавицата од ајкула не треба да се користи за време на бременост и доење и пред и по операции и хрируршки интервенции. Не го употребувајте производот доколку сте алергични на риба или школки! Фоколку имате некакво кардиоваскуларно заболување, консултирајте се со Вашиот лекар пред употребување на производот. Производител: Calivita International
Додади во кошничка

Omega 3 concentrate (100 гел капсули)

1,659 ден
Гел капсули со омега 3 Производ кој содржи омега-3 масни киселини (ЕПА-ДХА), добиени од ценетото рибино масло со метод на молекуларна дестилација. Производот Omega 3 concentrate содржи омега 3 масни киселини- ЕПА (еикозапентаеноична киселина) и DHA (докозахексаеноична киселина). Внесот на ДХА од страна на мајката придонесува во нормалниот развој на очите и мозокот на фетусот и бебето на доење. ДХА исто така придонесува во нормалната функција на мозокот и очите кај возрасните. ДХА и ЕПА придонесуваат во нормалната функција на срцето и одржувањето на нормалниот крвен притисок. Тие исто така докажано делуваат во одржувањето на нормалното ниво на триглицериди во крвта. ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА... Една гел капсула Omega 3 concentrate обезбедува количина на омега 3 масни киселини како во 1 килограм лосос! Дозирање: 1 гел капсула дневно, или по препорака на лекар или фармацевт СОСТАВ 180 мг ЕПК (еликозапентаноична киселина), 120 мг ДХК (докозахексаноична киселина) ВНИМАНИЕ! Незаситените масни киселини се многу подложни на влијанијата на слободните радикали, па доколку употребувате омега-3, се препорачува да се внасуваат и антиоксиданти Производител: Calivita International
Додади во кошничка