Showing all 3 results

Мени

Преносна рампа (тркалачка)

12,100 ден
808515

Рампа за непристапни површини за инвалидски колички.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Преклопување во ролна
  • Специјална торба за складирање и трансфер

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 92 х 76 цм
Максимална тежина: 270 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 12,100 ден

Преносна рампа

12,980 ден
808161

Телескопска лесна алуминиумска рампа со можност за промена на должината во форма на чанта погодна за носење и транспорт.

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Прилагодлива должина: 210-77 цм
Максимална тежина: 300 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 12,980 ден

Електрична дигалка

75,933 ден
AU5777

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Електричен лифт за пациентот
  • Челична рамка
  • Метална контрукција,електронски уред за подигнување
  • За пациенти со проблеми со движењето (моторни пречки)
  • Дигалките се за движење на пациентите на кратки растојанија (од кревет на инвалидска количка или столица).
  • Не се користи за транспорт на пациенти

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вкупна висина: 121-207 цм
Вкупна должина: 100 цм
Вкупна ширина: 55 цм
Ширина помеѓу нозете: 61-92 цм
Димензии на седиштето: 125 х 57 х 38 цм
Нето тежина: 36.7 кг
Максимален капацитет на оптоварување: 150 кг
Максимална висина на потпората за кревање: 112 цм

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 75,933 ден