Showing all 5 results

Преносна рампа

12,980 ден
Телескопска лесна алуминиумска рампа со можност за промена на должината во форма на чанта погодна за носење и транспорт.   СПЕЦИФИКАЦИИ Должина: 152 цм Ширина: 73 цм Максимална тежина: 270 кг

Преносна рампа

12,980 ден
Телескопска лесна алуминиумска рампа со можност за промена на должината во форма на чанта погодна за носење и транспорт.   СПЕЦИФИКАЦИИ Прилагодлива должина: 120-213 цм Максимална тежина: 270 кг

Преносна рампа (тркалачка)

12,100 ден
Рампа за непристапни површини за инвалидски колички. КАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Преклопување во ролна
  • Специјална торба за складирање и трансфер
  СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 92 х 76 цм Максимална тежина: 270 кг

Преносна рампа

12,980 ден
Телескопска лесна алуминиумска рампа со можност за промена на должината во форма на чанта погодна за носење и транспорт.   СПЕЦИФИКАЦИИ Прилагодлива должина: 210-77 цм Максимална тежина: 300 кг

Електрична дигалка

75,933 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Електричен лифт за пациентот
  • Челична рамка
  • Метална контрукција,електронски уред за подигнување
  • За пациенти со проблеми со движењето (моторни пречки)
  • Дигалките се за движење на пациентите на кратки растојанија (од кревет на инвалидска количка или столица).
  • Не се користи за транспорт на пациенти
  СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна висина: 121-207 цм Вкупна должина: 100 цм Вкупна ширина: 55 цм Ширина помеѓу нозете: 61-92 цм Димензии на седиштето: 125 х 57 х 38 цм Нето тежина: 36.7 кг Максимален капацитет на оптоварување: 150 кг Максимална висина на потпората за кревање: 112 цм