Прикажувам 1–16 од 30 резултати

Столче за бањање со потпирач “Prime”

3,590 ден
• Пластика со врвен квалитет со дренажни отвори • Елоксирани алуминиумски ногарки • Функција против лизгање на седиштето • Систем за заклучување лесен за користење • Лесно склопување • Висинско прилагодување на седиштето • Погоден е и за нерамни подни површини • Нелизгачки гумени врвови • Погоден за миење садови

Столче за бањање “Prime”

2,070 ден
• Пластика со врвен квалитет со дренажни отвори • Елоксирани алуминиумски ногарки • Функција против лизгање на седиштето • Систем за заклучување лесен за користење • Лесно склопување • Висинско прилагодување на седиштето • Погоден е и за нерамни подни површини • Нелизгачки гумени врвови • Погоден за миење садови

Држач за wc

1,200 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Корисно помагало за во бања
 • Се користи за придржување, со цел поголема безбедност во бањата при капење и како помош при станување и седнување
 • Се поставува едноставно, каде што е потребно во бањата

Тоалетно столче

4,190 ден
Столица која може да се користи како независна WC школка со поставување на пластичен сад, а без пластичниот сад може да се постави и над постојна WC школка во тоалетот. Рамката е алуминиумска со можност за подесување на висината на ногарките, а седиштето, капакот и садот се пластични.  Производот може да се користи како помагало за капење во бањата. СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Ширина: 54 см
 • Ширина на седиште: 45 см
 • Висина на седиште: 45-55 см
 • Тежина до: 100 кг

Столче за бањање со држач за када

3,950 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Должина: 30 см
 • Ширина на седиште: 37 см
 • Вкупна висина: 41 см
 • Тежина: 120 кг

Ѕидно столче за бањање

2,900 ден
Стол за бањање за на ѕид идеален за заштеда на простор. Столчето е на преклопување со основа за монтирање на ѕид. Со прилагодлива висина. Димензии на седиштето (ДxВ): 58X39X25см Тежина: 4кг

Надградба за WC

1,750 ден
 • Подигнато тоалетно седиште со систем за заклучување (15cm)
 • Максимална корисничка тежина 250 kg

Базен за одмивање на глава

1,300 ден
 • Со одвод и цевка
 • Пакетот вклучува воздушна пумпа

Столче за бањање

2,990 ден
Максимална тежина 100 кг Димензии: 62x45x38

Медицинска Гуска – Универзална

690 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Помагало за извршување на физиолшка потреба од кревет
 • Универзална - мажи и жени
 • Едноставна и лесна за употреба
 • Со капаче
 • Капацитет: 0.8л
 • Боја: бела

Надградба за wc 12,5см (држачи варијабилни)

2,650 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Надогадба (пластична) за WC школка
 • Се користи за постигнување на поголема висина на WC школката
 • Се прицврстува со држачи над WC школката
 • Удобна за седење и користење

Држач за wc (76см)

3,270 ден
 
 • Се монтира на ѕид во тоалет
 • Механизам на превиткување
 • Се користи за придржување или при станување

Надградба за wc (висина 10см)

1,750 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Надогадба (пластична) за WC школка
 • Се користи за постигнување на поголема висина на WC школката
 • Се прицврстува со држачи над WC школката
 • Удобна за седење и користење

Стол за бањање (ѕидно)

2,900 ден
Стол за бањање за на ѕид идеален за заштеда на простор. Столчето е на преклопување со основа за монтирање на ѕид. Со прилагодлива висина. Димензии на седиштето (ДxВ): 50 × 31 см
Тоалетните помагала се од суштинско значење за олеснување на секојдневниот живот на луѓето со мобилност проблеми. Нашата понуда вклучува широк спектар на производи за удобно и безбедно користење на тоалетот. Тоалетното столче овозможува комфорно седење, додека столчето за бањање придава стабилност и безбедност. Држачот за WC ги подобрува условите за седење и стоење, додека медицинските гуски и лопатки се незамениви при апликација на одредени процедури. Изборот на соодветни тоалетни помагала ќе ви помогне да ги надминете предизвиците и да се чувствувате посигурно и независно. Нашиот тим е тука да ви помогне да изберете најпридружливите помагала според вашите потреби.