Прикажувам 1–9 од 32 резултати

Бастум на расклопување

750 ден
Боја: црн

LED светилката користи 2 Χ ΑΑ батерии (не се вклучени во пакувањето)

Должина: 9х9см Висина: 80-100см Максимална дозволена корисничка тежина: 100кг

Бастум со светилка

850 ден
Боја: црн

Висина: 83-93см Максимална дозволена корисничка тежина: 100кг

Метална патерица подлакотна со подесување на висината

883 ден
• Со рефлектор на рачка • Прилагодлива висина (A) 100-123cm • Прилагодлива висина (B) 80-103cm Максимална корисничка тежина 100 kg

Метална патерица подлакотна со подесување на висината

883 ден
• Со рефлектор на рачка
• Прилагодлива висина (A) 100-123cm
• Прилагодлива висина (B) 80-103cm
Максимална корисничка тежина 100 kg

Метална патерица подлакотна со подесување на висината

883 ден
• Со рефлектор на рачка • Прилагодлива висина (A) 100-123cm • Прилагодлива висина (B) 80-103cm Максимална корисничка тежина 100 kg

Бастум на расклопување (тигреста шара)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум

Бастум на расклопување (сини цветови)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум

Бастум на расклопување (црвени цветови)

850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Прилагодлива висина
 • Ергономски дизајн на рачката
 • На склопување
 • Гумен врв за стабилност
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 82 х 17 х 29 цм Висина: 78-88 цм Нето тежина: 0.3 кг Материјал: алуминиум