Showing all 7 results

Мени

Болнички кревет со 5 функции

57,500 ден
803151

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Метална рамка
  • Метални шини во боја на дрво
  • Дрвен потпирач за грб и потпирач за грб
  • Со 5 функции

Тежина на креветот: 90кг
Ширина на креветот: 102см
Должина на креветот: 215см
Опсег на висина на креветот: 24-65см
Внатрешни димензии на креветот (ширина): 90см
Внатрешни димензии на креветот (должина): 203см
Макс. агол на задниот дел: 70 °
Макс. агол на пресек на ногата: 30 °
Макс. Агол на креветот: 20 °
Макс. Тежина на пациентот: 170кг
Мотор: 24V
Напон: 220V, 50Hz

ПРЕПИШУВА |

Цена: 57,500 ден

Антидекубитален душек со компресор

5,650 ден
806276

СПЕЦИФИКАЦИИ НА КОМПРЕСОР

Работен напон: AC220V
Фреквенција:50HZ
Излез на воздух: ≥ 5-6 Lt / Min.
Опсег на притисоци: 50mmHg – 110mmHg
Циклус на размена: 12 мин
Потрошувачка: ≤ 7 Ш ± 10%
Бучава: ≤ 25 dB ± 10%
Димензии: 26х12,5х8,5см
Тежина на пумпата: 1,3 кг

 

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДУШЕК
Максимален товар: 130кг
Материјал: ПВЦ
Дебелина на слојот: 0,3мм
Димензии: 200х90х7,0см
Должина на цевка за поврзување: 120см
Тежина на душекот: 2 кг

ПРЕПИШУВА |

Цена: 5,650 ден

Болнички кревет (механички) – бел

26,000 ден
0810071

Метален кревет за домашна нега со надградена конструкција за лесно и брзо склопување. Креветот е со дрвена рамка на потпирачот за глава и потпирачот за нозе.

Внатрешни димензии: 195×85см
Надворешни димензии: 200х92см
Висина од подот: 46,0 см (без тркала) / 58 см (со тркала)
Максимално оптоварување: 180 кг
Подигање на грб: рачно
Подигање на нозете: рачно
Боја: бела (беж)

ПРЕПИШУВА |

Цена: 26,000 ден

Болнички кревет (механички) – кафеав

26,000 ден
810070

Метален кревет за домашна нега со надградена конструкција за лесно и брзо склопување. Креветот е со дрвена рамка на потпирачот за глава и потпирачот за нозе.

Внатрешни димензии: 195×85см
Надворешни димензии: 200х92см
Висина од подот: 46,0 см (без тркала) / 58 см (со тркала)
Максимално оптоварување: 180 кг
Подигање на грб: рачно
Подигање на нозете: рачно
темно кафеава

ПРЕПИШУВА |

Цена: 26,000 ден

Маса за кревет (со тркала)

3,950 ден
MS562

Димензии: 77 цм (должина) x 40 цм (ширина) х 72-113 цм (висина)

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 3,950 ден

Болнички кревет со три функции

63,500 ден
MS3237WMF3

Електричен болнички кревет со три функции – можност за електрично подигање на делот кај грбот и главата, делот кај колената и стапалата и електрично подесување на висината. Страниците кај главата и нозете се од АБС пластика, а основата на која се поставува душекот е од челична конструкција која ја нагласува прилагодливоста на душекот и овозможува превземање и амортизација на тежината на телото.
За поголема сигурност и удобност на пациентот, на креветот има монтирани странични шини на преклопување, а за полесно движење и позиционирање на креветот монтирани се тркала.

Максимално оптоварување: 160 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 63,500 ден

Болнички кревет со три функции

56,500 ден
MS3230WMGF3

Електричен болнички кревет со три функции – можност за електрично подигање на делот кај грбот и главата, делот кај колената и стапалата и електрично подесување на висината. Страниците кај главата и нозете се од АБС пластика, а основата на која се поставува душекот е од челична конструкција која ја нагласува прилагодливоста на душекот и овозможува превземање и амортизација на тежината на телото.
За поголема сигурност и удобност на пациентот, на креветот има монтирани странични шини на преклопување, а за полесно движење и позиционирање на креветот монтирани се тркала.

Пакување: 205 цм х 96 цм х 45 цм : 99 цм х 36 цм х 12 цм
Максимално оптоварување: 175 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 56,500 ден