Медицинските кревети се неопходен дел од опремата во болници и домови за стари лица. Ние нудиме различни опции за болнички кревети кои ги задоволуваат потребите на пациентите. Од болнички кревети со две, три и пет функции, кои овозможуваат подигање на горниот или долниот дел, до помошни држачи за кревет и маси кои го зголемуваат комфорот и удобноста. Нашите кревети се произведени со највисок стандард за квалитет и безбедност, обезбедувајќи стабилност и поддршка на пациентите. Со нашите медицински кревети, ќе им помогнете на пациентите да се чувствуваат удобно и безбрижно, овозможувајќи им брзо забрзување и опоравување.

Се прикажуваат сите 13 резултати

Болнички параван (бел)

14,000 ден
3 панели Димензии (ШxВ): 61x181cm / Панел Рамка: нерѓосувачки челик
Додади во кошничка

Болнички кревет (полу електричен)

39,000 ден
Полу-електричен кревет со пластична панелна табла во темно кафена боја.
 • Вклучени се шини и тркалца
 • Со рачка за душек од страна на нозете.
Димензии (должина и ширина): 224х96 см *со шини Висина од подот: помеѓу 39.5 и 57см Максимална тежина на корисникот: 150кг
Додади во кошничка

Самостоен трапез за болнички кревет

8,660 ден
 • Димензии (ДxШxВ): 129 x 43 x 27cm
 • Тежина на производот: 23Kg
 • Висина од подот: 174cm
 • Ширина на основата: 106cm
 • Должина на основата:135cm
 • Максимална тежина на кревање: 136Kg
Додади во кошничка

Помошен држач за во кревет

4,200 ден
/
Додади во кошничка

Болнички кревет (електричен) со три функции

45,000 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Метална рамка
 • Метални шини во боја на дрво
 • Дрвен потпирач за грб и потпирач за грб
 • Со 3 функции
Ширина на креветот: 96см Должина на креветот: 224см Опсег на висина на креветот: 39,5-57см Внатрешни димензии на креветот (ширина): 88см Внатрешни димензии на креветот (должина): 202см Макс. Тежина на пациентот: 150кг
Додади во кошничка

Кревет за масажа (мобилен)

18,200 ден
Димензија: 185 x 60 см Максимална тежина: 12,5 кг Висина на кревет: 60 см - 85см Максимална тежина на пациент: 150 кг Додадена должина со глава: 30 см Додадена ширина со дел за поддршка на рацете: 21 см
Додади во кошничка

Маса за кревет (со тркала)

4,950 ден
Димензии: 80 цм (должина) x 39 цм (ширина) х 77-102 цм (висина)
Додади во кошничка

Маса за кревет (со тркала)

3,950 ден
Димензии: 80 цм (должина) x 39 цм (ширина) х 82-120 цм (висина)
Додади во кошничка

Болнички кревет со 5 функции

52,920 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Метална рамка
 • Метални шини во боја на дрво
 • Дрвен потпирач за грб и потпирач за грб
 • Со 5 функции
Тежина на креветот: 90кг Ширина на креветот: 102см Должина на креветот: 215см Опсег на висина на креветот: 24-65см Внатрешни димензии на креветот (ширина): 90см Внатрешни димензии на креветот (должина): 203см Макс. агол на задниот дел: 70 ° Макс. агол на пресек на ногата: 30 ° Макс. Агол на креветот: 20 ° Макс. Тежина на пациентот: 170кг Мотор: 24V Напон: 220V, 50Hz
Додади во кошничка

Антидекубитален душек со компресор

5,650 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ НА КОМПРЕСОР Работен напон: AC220V Фреквенција:50HZ Излез на воздух: ≥ 5-6 Lt / Min. Опсег на притисоци: 50mmHg - 110mmHg Циклус на размена: 12 мин Потрошувачка: ≤ 7 Ш ± 10% Бучава: ≤ 25 dB ± 10% Димензии: 26х12,5х8,5см Тежина на пумпата: 1,3 кг   СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДУШЕК Максимален товар: 130кг Материјал: ПВЦ Дебелина на слојот: 0,3мм Димензии: 200х90х7,0см Должина на цевка за поврзување: 120см Тежина на душекот: 2 кг
Додади во кошничка

Болнички кревет (механички) – бел

26,000 ден
Метален кревет за домашна нега со надградена конструкција за лесно и брзо склопување. Креветот е со дрвена рамка на потпирачот за глава и потпирачот за нозе. Внатрешни димензии: 195x85см Надворешни димензии: 200х92см Висина од подот: 46,0 см (без тркала) / 58 см (со тркала) Максимално оптоварување: 180 кг Подигање на грб: рачно Подигање на нозете: рачно Боја: бела (беж)
Додади во кошничка

Болнички кревет (механички) – кафеав

26,000 ден
Метален кревет за домашна нега со надградена конструкција за лесно и брзо склопување. Креветот е со дрвена рамка на потпирачот за глава и потпирачот за нозе. Внатрешни димензии: 195x85см Надворешни димензии: 200х92см Висина од подот: 46,0 см (без тркала) / 58 см (со тркала) Максимално оптоварување: 180 кг Подигање на грб: рачно Подигање на нозете: рачно темно кафеава
Додади во кошничка

Маса за кревет (со тркала)

3,950 ден
Димензии: 77 цм (должина) x 40 цм (ширина) х 72-113 цм (висина)
Додади во кошничка