Приказ на еден резултат

Мени

Тоалетна инвалидска количка

5,191 ден
FS692
Шифра | 3104

КАРАКТЕРИСТИКИ
Конструкција: Челична рамка
Склопување: Да
Наслон: Неподвижен
Папучи: Склоплви и лесно отсранливи

СПЕЦИФИКАЦИИ
Вкупна ширина: 55 см
Ширина на седиште: 45 см
Висина на задни тркала: 12.5 см
Висина на предни тркала: 12.5 см
Висина на седиште од тло: 54 см
Висина: 95 см
Максимална тежина на корисник: 100 кг
Димензии: 56 х 53 х 57 см
Тежина на количката: 10.8 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Правото на инвалидска количка се утврдува врз основа на потврда потпишана од двајца специјалисти, од кои едниот со специјалност по физијатрија или ортопедија, другиот со специјалност по физијатрија, ортопедија, неврологија, невропсихијатрија или хирургија, а го потврдува со наод мислење лекарската комисија на Фондот.

Цена: 5,191 ден