Се прикажуваат сите 3 резултати

Тоалетна инвалидска количка

5,191 ден
Максимална корисничка тежина 100кг РАМКА: Челик БОЈА: Црна СЕДИШТЕ: Кожно ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: На преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Се одвојува и се прилагодува ЗАДНИ ТРКАЛА: 12.7см компактни ПРЕДНИ ТРКАЛА: 12.7см компактни КОЧНИЦИ: На задните тркала

Инвалидска собна количка со адаптација за WC

12,811 ден
2 години гаранција Максимална корисничка тежина 120 kg РАМКА: Челик - преклопен БОЈА: Никел СЕДИШТЕ: Кожно седиште од типот U со квадратна комода ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: на преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: се одвојува и се навалува со прилагодлива должина и е ротирачко ЗАДНИ ТРКАЛА: 60.96см пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти (200x38mm)

Инвалидска собна количка со адаптација за WC

12,811 ден
2 години гаранција Максимална корисничка тежина 100 kg РАМКА: Челик - преклопен БОЈА: Црнa СЕДИШТЕ: Кожно седиште од типот U со квадратна комода ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: на преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: се одвојува и се прилагодува ЗАДНИ ТРКАЛА: 60.96см пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти (200x25mm)