Се прикажуваат сите 15 резултати

Универзална инвалидска количка со подвижен наслон и папучи кои се подесуваат

14,150 ден
Рамка: хромиран челик Предно тркало: пластични тркала од 150 mm со висококвалитетни цврсти гуми Задно тркало: Дијаметар на задното тркало 400 mm пластично тркало на надувување Кочница: Челична рачна неподвижна сопирачка Перница за седење: материјалот за седиштата е со вграден сунѓер од најлонска ткаенина од Оксфорд Димензии Вкупна должина: 111 см Вкупна ширина: 55 см Вкупно висина: 107 см Висина на потпирачот за грб: 58,5 см Длабочина на седиштето: 40 см Ширина на седиштето: 41 см Висина на седиштето од земја: 49 см Дијаметар на предното тркало: 15 см Дијаметар на задното тркало: 40 см Максимално оптоварување: 100 кг

Инвалидска собна количка(мали тркала) 47см

9,930 ден
РАМКА: Челик – на преклопување БОЈА: Сребрена СЕДИШТЕ: Ткаенина со постава ДРЖАЧИ ЗА РАЦЕ: на преклопување ПОТПИРАЧИ ЗА СТАПАЛА: се одвојуваат и се прилагодуваат ЗАДНИ ТРКАЛА: 30.48 см ПРЕДНИ ТРКАЛА: 20 х 5 см

Инвалидска собна количка(56см)

19,200 ден
Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи Максимална тежина на корисник: 182кг

Универзална инвалидска количка со подвижен наслон и папучи кои се подесуваат (46см)

41,500 ден
• 90º до 180º лежечки потпирач за грб • Прилагодлив потпирач за глава • Засилени тркала • Папучи: подвижни, прилагодливи и лесно склопливи • Максимална тежина на корисник:150кг

Стандардна лесна инвалидска количка (Aluminium)

30,119 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумскa рамка Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 66 см Ширина на седиште: 45 см Висина на седиште од тло: 49 см Висина: 92 см Максимална тежина на корисник: 120 кг Тежина на количката: 16.5 кг

Инвалидска собна количка(сина)(46см)

14,500 ден
Максимална корисничка тежина 100кг РАМКА: Челик - на преклопување БОЈА: Црна/сина СЕДИШТЕ: Ткаенина со постава ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: На преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Се одвојува и се прилагодува ЗАДНИ ТРКАЛА:  пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти

Инвалидска собна количка(црвена)(46см)

14,500 ден
Максимална корисничка тежина 100кг РАМКА: Челик - на преклопување БОЈА: Црна/црвена СЕДИШТЕ: Ткаенина со постава ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: На преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Се одвојува и се прилагодува ЗАДНИ ТРКАЛА:  пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти

Универзална инвалидска количка со подвижен наслон и папучи кои се подесуваат (46см)

14,150 ден
Максимална корисничка тежина 100кг 90º до 180º лежечки потпирач за грб Поддршка за глава што може да се одвојува Засилени тркала РАМКА: Челик БОЈА: Црна СЕДИШТЕ: Кожно ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: Се одвојува ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Се одвојува и се прилагодува ЗАДНИ ТРКАЛА: 60.96см пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти (200x50мм) КОЧНИЦИ: На рачките

Универзална инвалидска собна количка со адаптација за WC

15,930 ден
Максимална корисничка тежина 100кг Лизгачко седиште за лесно користење, со комода 90º до 180º лежечки потпирач за грб Поддршка за глава што може да се одвојува Засилени тркала РАМКА: Челик БОЈА: Црна СЕДИШТЕ: Кожно ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: Се одвојува ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Се одвојува и се прилагодува ЗАДНИ ТРКАЛА: 60.96см пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти (200x50мм) КОЧНИЦИ: На рачките

Инвалидска собна количка (46см)

11,031 ден
2 години гаранција Максимална корисничка тежина 100 kg РАМКА: Челик - преклопување БОЈА: Црна СЕДИШТЕ: Ткаенина ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: Фиксиран ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Фиксиран ЗАДНИ ТРКАЛА: 60.96см пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти (200x25mm)

Инвалидска собна количка со адаптација за WC

12,811 ден
2 години гаранција Максимална корисничка тежина 120 kg РАМКА: Челик - преклопен БОЈА: Никел СЕДИШТЕ: Кожно седиште од типот U со квадратна комода ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: на преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: се одвојува и се навалува со прилагодлива должина и е ротирачко ЗАДНИ ТРКАЛА: 60.96см пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти (200x38mm)

Инвалидска собна количка со адаптација за WC

12,811 ден
2 години гаранција Максимална корисничка тежина 100 kg РАМКА: Челик - преклопен БОЈА: Црнa СЕДИШТЕ: Кожно седиште од типот U со квадратна комода ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: на преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: се одвојува и се прилагодува ЗАДНИ ТРКАЛА: 60.96см пневматски со краци ПРЕДНИ ТРКАЛА: Цврсти (200x25mm)

Инвалидска собна количка

17,300 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумскa рамка Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 63 см Ширина на седиште: 46 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 45 см Висина: 85 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 29 х 71 см Тежина на количката: 13.1 кг

Инвалидска собна количка

18,550 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумскa рамка Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 64 см Ширина на седиште: 46 см Висина на задни тркала: 62 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 49 см Висина: 89 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 83 х 29 х 90 см Тежина на количката: 15.6 кг