Инвалидска спортска количка

27,850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Склопување: Да Седиште: Фиксирано Папучи: Фиксирани СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 59 см Ширина на седиште: 36 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 50 см Висина: 77 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 62 х 50 см Тежина на количката: 10.8 кг

Инвалидска спортска количка

28,900 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Склопување: Да Седиште: Фиксирано Папучи: Фиксирани СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 67 см Ширина на седиште: 38 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 48 см Висина: 77 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 62 х 50 см Тежина на количката: 10.8 кг