Се прикажуваат сите 5 резултати

Електромоторна инвалидска количка – Скутер

151,250 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Прилагодлива висина на седиштето Суспензии напред и назад Странични ретровизори Светла(задни и предни)

СПЕЦИФИКАЦИИ
Мотор: 350W x 24V x 2
Нагорнина: 9 степени

Брзина : 7-8 Km/h
Батерија: 36Ah x 12V x 2
Максимална тежина на корисник: 136 кг
Димензии: 1,250x600x1,120 mm				

Електромоторна инвалидска количка

169,000 ден
Максимална тежина на корисникот 120 кг РАМКА: Челик - на преклопување БОЈА: црна СТИЛ НА СЕДИШТЕ: Кола ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: На преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Се одвојува со прилагодлива должина ЗАДНИ ТРКАЛА: 30см ПРЕДНИ ТРКАЛА: 20cm БРЗИНА: 6-10км/ч АЈТОНОМИЈА: 20-25 км МОТОР: 200W x 24 V x 2 / 1 годишна гаранција БАТЕРИЈА: 36Ah x 12V x 2 Парчиња / 6-месечна гаранција ПОЛНАЧ: 24V x 4AMP / 1-година гаранција КОЧНИЦИ: Магнетни

Електромоторна инвалидска количка “Voyager”

121,469 ден
Максимална тежина на корисникот 120 кг РАМКА: Алуминиум БОЈА: Сребрена СЕДИШТЕ: Ткаенина со армирана перница ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: На преклопување БРЗИНА: 7Km/h АЈТОНОМИЈА: 15-20Км МОТОР: 200W x 24 V x 2 / 1 годишна гаранција БАТЕРИЈА: 20Ah x 12V x 2 Парчиња / 6-месечна гаранција ПОЛНАЧ: 24V x 3AMP / 1-година гаранција КОЧНИЦИ: Магнетни

Електромоторна инвалидска количка

121,469 ден
Ηermes е електрична инвалидска количка со удобно седиште, на преклопување, со прилагодлив потпирач за нозе, со контролор за десна или лева рака и навалувачки потпирач за грб за лесен транспорт и складирање. Максимална тежина на корисникот 120 кг РАМКА: Челик - на преклопување БОЈА: Темно сива СЕДИШТЕ: Ткаенина со армирана перница ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ: На преклопување ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ: Се одвојува со прилагодлива должина ЗАДНИ ТРКАЛА: 31.70см Цврсти ПРЕДНИ ТРКАЛА: 200x50мм БРЗИНА: 7км/ч АЈТОНОМИЈА: 15 км МОТОР: 250W x 24 V x 2 / 1 годишна гаранција БАТЕРИЈА: 20Ah x 12V x 2 Парчиња / 6-месечна гаранција ПОЛНАЧ: 24V x 3AMP / 1-година гаранција КОЧНИЦИ: Магнетни

Електромоторна инвалидска количка – Скутер

93,000 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Наслон: Подвижен со регулатор Попирачи за раце: Подвижни со регулатор Промена на бои - сина,црвена и сина СПЕЦИФИКАЦИИ Мотор: 200W Нагорнина: 6 степени Брзина : 6-7 Km/h Батерија: 2 х 14 Аh Максимална тежина на корисник: 113 кг Димензии: 1120 x 560 x 840 мм