Се прикажуваат сите 4 резултати

Инвалидска количка за церебрална парализа – Сина

Цена: 45,000 ден
Sammy е детскa инвалидска количка направена од алуминиумски легури што обезбедува поддршка и безбедност. Количката е со удобно седиште, подлога за поделба на двете нозете, сигурносен појас, прилагодливо и отстранливо лежиште/седиште и со потпирачи за грб и глава.   Максимална тежина: 60кг
Додади во кошничка

Инвалидска количка за церебрална парализа – Портокалова

Цена: 45,000 ден
Sammy е детскa инвалидска количка направена од алуминиумски легури што обезбедува поддршка и безбедност. Количката е со удобно седиште, подлога за поделба на двете нозете, сигурносен појас, прилагодливо и отстранливо лежиште/седиште и со потпирачи за грб и глава.   Максимална тежина: 60кг
Додади во кошничка

Инвалидска количка за церебрална парализа

Цена: 34,347 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумска рамка Склопување: Да Наслон: Подвижен Папучи: Подвижни Прилагодлив агол на седиште: 0-30 степени Безбедносен појас СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 58 см Ширина на седиште: 38 см Висина на задни тркала: 38 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 49 см Висина: 96-114 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 77 х 40 х 95 см Тежина на количката: 21.8 кг
Додади во кошничка

Инвалидска количка за церебрална парализа

Цена: 34,347 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумска рамка Склопување: Да Наслон: Подвижен Папучи: Фиксирани Прилагодлив агол на седиште: 0-30 степени Безбедносен појас Отстранлива масичка СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 52 см Ширина на седиште: 38-44 см Висина на задни тркала: 40 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 48 см Висина: 97-116 см Максимална тежина на корисник: 75 кг Димензии: 84 х 40 х 95 см Тежина на количката: 18.3 кг
Одберете Опција