Се прикажуваат сите 4 резултати

Активна инвалидска количка (38см)

Цена: 69,855 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Алуминиумска рамка
  • Пневматско задно тркало за брзо ослободување
  • Прилагодлива оска на задното тркало
  • Потпирач за рака на преклопување
  • Фиксиран потпирач за нозе
  СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна должина: 85 см Вкупна ширина: 58 см Ширина на седиште: 38 см Дијаметар на задно тркало: 60 см Дијаметар на предно тркало: 10 см Висина на седиште: 50 см Вкупна висина: 80 см Висина на потпирач за грб: 29 см Масимално оптоварување: 100 кг Нето тежина: 13.7кг Бруто тежина: 16.3 кг    
Додади во кошничка

Активна инвалидска количка (36см)

Цена: 69,855 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Алуминиумска рамка
  • Фиксен потпирач за рака
  • Фиксиран потпирач за нозе
 
Додади во кошничка

Активна инвалидска количка (36см)

Цена: 69,855 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 65 см Ширина на седиште: 36 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 52 см Висина: 86 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 62 х 50 см Тежина на количката: 10.8 кг
Додади во кошничка

Активна инвалидска количка

Цена: 69,855 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Склопување: Да Седиште: Фиксирано Папучи: Фиксирани СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 59 см Ширина на седиште: 36 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 50 см Висина: 77 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 62 х 50 см Тежина на количката: 10.8 кг
Одберете Опција