Showing 1–16 of 23 results

Инвалидска количка за церебрална парализа – Сина

45,000 ден
Sammy е детскa инвалидска количка направена од алуминиумски легури што обезбедува поддршка и безбедност. Количката е со удобно седиште, подлога за поделба на двете нозете, сигурносен појас, прилагодливо и отстранливо лежиште/седиште и со потпирачи за грб и глава.   Максимална тежина: 60кг

Инвалидска количка за церебрална парализа – Портокалова

45,000 ден
Sammy е детскa инвалидска количка направена од алуминиумски легури што обезбедува поддршка и безбедност. Количката е со удобно седиште, подлога за поделба на двете нозете, сигурносен појас, прилагодливо и отстранливо лежиште/седиште и со потпирачи за грб и глава.   Максимална тежина: 60кг

Инвалидска собна количка со адаптација за WC

11,031 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Хромран метален рам Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 64 см Ширина на седиште: 44 см Висина на задни тркала: 58 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 50 см Висина: 87 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 92 х 29 х 89 см Тежина на количката: 19 кг

Инвалидска собна количка(61см)

11,031 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Челичен рам Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 81 см Ширина на седиште: 61 см Висина на задни тркала: 62 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 51 см Висина: 93 см Максимална тежина на корисник: 125 кг Димензии: 86 х 33 х 83 см Тежина на количката: 21.8 кг

Инвалидска собна количка(56см)

11,031 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Челичен рам Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 73 см Ширина на седиште: 56 см Висина на задни тркала: 62 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 54 см Висина: 93 см Максимална тежина на корисник: 125 кг Димензии: 83 х 33 х 93 см Тежина на количката: 21.8 кг

Универзална инвалидска собна количка со адаптација за WC

14,150 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Хромиран метален рам Склопување: Да Наслон: Подвижен Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Склопливи, подесувачки по висина и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 64см Ширина на седиште: 44 см Висина на задни тркала: 58 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 53 см Висина: 129 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 107 х 33 х 78 см Тежина на количката: 25.2 кг

Инвалидска количка за церебрална парализа

34,347 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Хромиран метален рам Склопување: Да Наслон: Подвижен Папучи: Неподвижи Прилагодлив агол на седиште: 0-30 степени Безбедносен појас Отстранлива масичка СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 42 см Ширина на седиште: 30 см Висина на задни тркала: 30 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 49 см Висина: 103 см Максимална тежина на корисник: 75 кг Димензии: 80 х 41 х 69 см Тежина на количката: 17.4 кг

Инвалидска собна количка

17,300 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумскa рамка Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 63 см Ширина на седиште: 46 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 45 см Висина: 85 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 29 х 71 см Тежина на количката: 13.1 кг

Инвалидска собна количка

18,550 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумскa рамка Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 64 см Ширина на седиште: 46 см Висина на задни тркала: 62 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 49 см Висина: 89 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 83 х 29 х 90 см Тежина на количката: 15.6 кг

Инвалидска собна детска количка

21,750 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумска рамка Склопување: Да Седиште: Прилагодливо Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Фиксирани СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 50-60 см Ширина на седиште: 25-35 см Висина на задни тркала: 52 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 50-55 см Висина: 87-92 см Максимална тежина на корисник: 75 кг Димензии: 76 х 39 х 90 см Тежина на количката: 14.4 кг

Инвалидска спортска количка

27,850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Склопување: Да Седиште: Фиксирано Папучи: Фиксирани СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 59 см Ширина на седиште: 36 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 50 см Висина: 77 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 62 х 50 см Тежина на количката: 10.8 кг

Инвалидска спортска количка

28,900 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Склопување: Да Седиште: Фиксирано Папучи: Фиксирани СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 67 см Ширина на седиште: 38 см Висина на задни тркала: 60 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 48 см Висина: 77 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 76 х 62 х 50 см Тежина на количката: 10.8 кг

Електромоторна инвалидска количка – Скутер

75,030 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Наслон: Подвижен со регулатор Попирачи за раце: Подвижни со регулатор СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 63 см Ширина на седиште: 46 см Висина на задни тркала: 26 см Висина на предни тркала: 26 см Висина на седиште од тло: 64-70 см Висина: 135 см Мотор: 500W Нагорнина: 6 степени Батерија: 40АН Максимална тежина на корисник: 115 кг Димензии: 140 х 71 х 79 см Тежина на количката: 105.2 кг

Електромоторна инвалидска количка

121,469 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Челичен рам Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 63 см Ширина на седиште: 46 см Висина на задни тркала: 32 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 50 см Висина: 91 см Мотор: 200W х 2 Нагорнина: 6 степени Батерија: 22АН Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 80 х 40 х 76 см Тежина на количката: 59.7 кг

Инвалидска количка за церебрална парализа

34,347 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумска рамка Склопување: Да Наслон: Подвижен Папучи: Подвижни Прилагодлив агол на седиште: 0-30 степени Безбедносен појас СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 58 см Ширина на седиште: 38 см Висина на задни тркала: 38 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 49 см Висина: 96-114 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 77 х 40 х 95 см Тежина на количката: 21.8 кг