Showing 1–16 of 18 results

Мени

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
FS9637L
Шифра | 7302

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Артикулирана
 • Склопувачка
 • Прилагодлива висина

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вкупна длабочина: 48 цм
Висина: 82-100 цм
Тежина: 5.1 кг
Материјал: Алуминиум

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 1,361 ден

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
FS9636L
Шифра | 7302

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Алуминиумска структура
 • Рачки со сунѓер
 • Лесно и брзо преклопување
 • Прилагодување на висината

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Длабочина: 48 цм
Ширина на седиште: 44 цм
Висина: 82-100 цм
Тежина: 5.1 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 1,361 ден

Одалка ролатор со 4 тркала

4,350 ден
JL9181LH

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • 8″ тркала
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои.
 • Седиште кое обезбедува место за одмор.
 • Прилагодлива висина

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Целосна ширина: 67 цм
Целосна висина: 80-93 цм
Целосна длабочина (од напред до позади): 72 цм
Ширина на седиштето: 45 цм
Тежина: 113 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 4,350 ден

Одалка ролатор со 4 тркала

4,350 ден
JL9180LH

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • 8″ тркала
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои
 • Седиште кое обезбедува место за одмор
 • Прилагодлива висина

СПЕЦИФИКАЦИИ

Целосна ширина: 67 цм
Целосна висина: 80-93 цм
Целосна длабочина (од напред до позади): 72 цм
Ширина на седиштето: 45 цм
Тежина: 113 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 4,350 ден

Дубак со масичка со 4 тркала

9,790 ден
0000FS9613

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Челичен производ
 • Прилагодливa по висина и ширина
 • Прилагодливи рачки со сопирачки
 • 6 цврсти тркала

 

СПЕЦИФИКАЦИИ
Длабочина: 48 цм
Ширина: 51-63 цм
Висина: 98-118 цм
Тежина: 12.9 кг
Материјал: челик

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 9,790 ден

Дубак со масичка со 4 тркала

9,290 ден
0000FS9611

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Челичен производ
 • Прилагодливa висина
 • Прилагодливи и одвојливи рачки
 • 4 цврсти тркала

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Длабочина: 78 цм
Ширина: 70 цм
Висина: 61-93 цм
Тежина: 12.9 кг
Материјал: Алуминиум

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 9,290 ден

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

2,799 ден
FS9121L-A
Шифра | 7304

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Алуминиумски производ
 • Прилагодливa висина

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Длабочина: 55 цм
Ширина: 35 цм
Висина: 41-51 цм
Тежина: 5.2 кг
Материјал: Алуминиум

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 2,799 ден

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

3,762 ден
MS9122L-A

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • 4 тркала со сопирачка
 • Странична подлога за оптимална удобност
 • Погоден за оние кои имаат асиметрично држење на телото

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Длабочина: 52 цм
Ширина: 50 цм
Висина: 60-70 цм
Тежина: 8.6 кг
Материјал: Алуминиум

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 3,762 ден

Одалка со подесување на висина

29,850 ден
MS201

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Тркала со сопирачка
 • Дополнителни додатоци: држач за кислород, корпа, држач за капки

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Должина: 50 цм
Тежина: 20 цм
Мах. товар: 200 цм
Ширина на потпирач за рака: 53-76 цм
Висина на потпирач за рака: 88-131 цм
Ширина кај нозете: 70-55 цм

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 29,850 ден

Одалка со подесување на висина

29,300 ден
MS203

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Тркала со сопирачка
– Дополнителни додатоци: држач за кислород, корпа

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Должина: 65 цм
Тежина: 18 кг
Мах. товар: 120 кг
Ширина на потпирач за рака: 53-76 цм
Висина на потпирач за рака: 71-110 цм
Ширина кај нозете: 64-70 цм

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 29,300 ден

Столче за одмор

1,540 ден
FS9111L

СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 91 х 29 х 52цм
Висина: 55цм
Должина: 86 цм
Димензии на седиште: 40х17 цм
Материјал: Алуминиум

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 1,540 ден

Одалка ролатор со 3 тркала

3,250 ден
MS969H

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Алуминиумска рамка
 • Прилагодлива висина
 • Со кошница и сопирачки

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 63 x 25 x 70 цм
Должина: 59 цм
Ширина на седиштето: 38 цм
Висина: 82-97 цм
Нето тежина: 9,2 кг

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 3,250 ден

Одалка со ракофат со 4 тркала

2,799 ден
MS9128L
Шифра | 7304

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • Меки рачки за заштита од лизгање и за висока удобност
 • 6 тркала

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Длабочина: 55 цм
Ширина: 44 цм
Висина: 83-93 цм
Нето тежина: 7 кг
Материјал: Алуминиум

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 2,799 ден

Одалка со ракофат со 2 тркала

2,450 ден
MS9125L
Шифра | 7303

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • 2 цврсти тркала

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Длабочина: 51 цм
Ширина: 44 цм
Висина: 79-97 цм
Нето тежина: 6 кг
Материјал: Алуминиум

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 2,450 ден

Одалка со ракофат со 2 тркала

2,450 ден
MS962
Шифра | 7303

Карактеристики:

– Производ од челик
– На преклопување
– Опремена со 2 цврсти тркала
– Многу лесна за употреба

 

СПЕЦИФИКАЦИИ
Длабочина: 54cm
Ширина: 45cm
Висина: 52-87cm
Нето тежина: 8kg
Материјал: Челик

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 2,450 ден

Дубак со масичка со 4 тркала

2,936 ден
MS9612
Шифра | 7301

Карактеристики:

 • Потпирач за грб
 • Винил/пена држачи за удобен и лесен пристап
 • Удобно и меко седиште
 • Прилагодлива висина
 • 4 тркала

 

СПЕЦИФИКАЦИИ
Димензии: 77 x 27 x 97 цм
Должина: 71 цм
Ширина: 44 цм
Висина на седиштето: 52 цм
Висина: 109-135 цм
Тежина: 13.1 кг
Материјал: Челик

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 2,936 ден