Showing 1–16 of 18 results

Мени
Затвори

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Артикулирана
 • Склопувачка
 • Прилагодлива висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна длабочина: 48 цм Висина: 82-100 цм Тежина: 5.1 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумска структура
 • Рачки со сунѓер
 • Лесно и брзо преклопување
 • Прилагодување на висината
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 48 цм Ширина на седиште: 44 цм Висина: 82-100 цм Тежина: 5.1 кг
Затвори

Одалка ролатор со 4 тркала

4,350 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • 8" тркала
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои.
 • Седиште кое обезбедува место за одмор.
 • Прилагодлива висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Целосна ширина: 67 цм Целосна висина: 80-93 цм Целосна длабочина (од напред до позади): 72 цм Ширина на седиштето: 45 цм Тежина: 113 кг
Затвори

Одалка ролатор со 4 тркала

4,350 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • 8" тркала
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои
 • Седиште кое обезбедува место за одмор
 • Прилагодлива висина
СПЕЦИФИКАЦИИ Целосна ширина: 67 цм Целосна висина: 80-93 цм Целосна длабочина (од напред до позади): 72 цм Ширина на седиштето: 45 цм Тежина: 113 кг
Затвори

Дубак со масичка со 4 тркала

9,790 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Челичен производ
 • Прилагодливa по висина и ширина
 • Прилагодливи рачки со сопирачки
 • 6 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 48 цм Ширина: 51-63 цм Висина: 98-118 цм Тежина: 12.9 кг Материјал: челик
Затвори

Дубак со масичка со 4 тркала

9,290 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Челичен производ
 • Прилагодливa висина
 • Прилагодливи и одвојливи рачки
 • 4 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 78 цм Ширина: 70 цм Висина: 61-93 цм Тежина: 12.9 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

2,799 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодливa висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 55 цм Ширина: 35 цм Висина: 41-51 цм Тежина: 5.2 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

3,762 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • 4 тркала со сопирачка
 • Странична подлога за оптимална удобност
 • Погоден за оние кои имаат асиметрично држење на телото
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 52 цм Ширина: 50 цм Висина: 60-70 цм Тежина: 8.6 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка со подесување на висина

29,850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Тркала со сопирачка
 • Дополнителни додатоци: држач за кислород, корпа, држач за капки
  СПЕЦИФИКАЦИИ Должина: 50 цм Тежина: 20 цм Мах. товар: 200 цм Ширина на потпирач за рака: 53-76 цм Висина на потпирач за рака: 88-131 цм Ширина кај нозете: 70-55 цм
Затвори

Одалка со подесување на висина

29,300 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ: - Тркала со сопирачка - Дополнителни додатоци: држач за кислород, корпа   СПЕЦИФИКАЦИИ Должина: 65 цм Тежина: 18 кг Мах. товар: 120 кг Ширина на потпирач за рака: 53-76 цм Висина на потпирач за рака: 71-110 цм Ширина кај нозете: 64-70 цм
Затвори

Столче за одмор

1,540 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 91 х 29 х 52цм Висина: 55цм Должина: 86 цм Димензии на седиште: 40х17 цм Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка ролатор со 3 тркала

3,250 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумска рамка
 • Прилагодлива висина
 • Со кошница и сопирачки
  СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 63 x 25 x 70 цм Должина: 59 цм Ширина на седиштето: 38 цм Висина: 82-97 цм Нето тежина: 9,2 кг
Затвори

Одалка со ракофат со 4 тркала

2,799 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • Меки рачки за заштита од лизгање и за висока удобност
 • 6 тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 55 цм Ширина: 44 цм Висина: 83-93 цм Нето тежина: 7 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка со ракофат со 2 тркала

2,450 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • 2 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 51 цм Ширина: 44 цм Висина: 79-97 цм Нето тежина: 6 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка со ракофат со 2 тркала

2,450 ден
Карактеристики: - Производ од челик - На преклопување - Опремена со 2 цврсти тркала - Многу лесна за употреба   СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 54cm Ширина: 45cm Висина: 52-87cm Нето тежина: 8kg Материјал: Челик
Затвори

Дубак со масичка со 4 тркала

2,936 ден
Карактеристики:
 • Потпирач за грб
 • Винил/пена држачи за удобен и лесен пристап
 • Удобно и меко седиште
 • Прилагодлива висина
 • 4 тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 77 x 27 x 97 цм Должина: 71 цм Ширина: 44 цм Висина на седиштето: 52 цм Висина: 109-135 цм Тежина: 13.1 кг Материјал: Челик