Showing 1–9 of 18 results

Мени
Затвори

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Артикулирана
 • Склопувачка
 • Прилагодлива висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна длабочина: 48 цм Висина: 82-100 цм Тежина: 5.1 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумска структура
 • Рачки со сунѓер
 • Лесно и брзо преклопување
 • Прилагодување на висината
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 48 цм Ширина на седиште: 44 цм Висина: 82-100 цм Тежина: 5.1 кг
Затвори

Одалка ролатор со 4 тркала

4,350 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • 8" тркала
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои.
 • Седиште кое обезбедува место за одмор.
 • Прилагодлива висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Целосна ширина: 67 цм Целосна висина: 80-93 цм Целосна длабочина (од напред до позади): 72 цм Ширина на седиштето: 45 цм Тежина: 113 кг
Затвори

Одалка ролатор со 4 тркала

4,350 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • 8" тркала
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои
 • Седиште кое обезбедува место за одмор
 • Прилагодлива висина
СПЕЦИФИКАЦИИ Целосна ширина: 67 цм Целосна висина: 80-93 цм Целосна длабочина (од напред до позади): 72 цм Ширина на седиштето: 45 цм Тежина: 113 кг
Затвори

Дубак со масичка со 4 тркала

9,790 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Челичен производ
 • Прилагодливa по висина и ширина
 • Прилагодливи рачки со сопирачки
 • 6 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 48 цм Ширина: 51-63 цм Висина: 98-118 цм Тежина: 12.9 кг Материјал: челик
Затвори

Дубак со масичка со 4 тркала

9,290 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Челичен производ
 • Прилагодливa висина
 • Прилагодливи и одвојливи рачки
 • 4 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 78 цм Ширина: 70 цм Висина: 61-93 цм Тежина: 12.9 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

2,799 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодливa висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 55 цм Ширина: 35 цм Висина: 41-51 цм Тежина: 5.2 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

3,762 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • 4 тркала со сопирачка
 • Странична подлога за оптимална удобност
 • Погоден за оние кои имаат асиметрично држење на телото
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 52 цм Ширина: 50 цм Висина: 60-70 цм Тежина: 8.6 кг Материјал: Алуминиум
Затвори

Одалка со подесување на висина

29,850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Тркала со сопирачка
 • Дополнителни додатоци: држач за кислород, корпа, држач за капки
  СПЕЦИФИКАЦИИ Должина: 50 цм Тежина: 20 цм Мах. товар: 200 цм Ширина на потпирач за рака: 53-76 цм Висина на потпирач за рака: 88-131 цм Ширина кај нозете: 70-55 цм