Прикажувам 1–16 од 17 резултати

Одалка ролатор со 4 тркала

Цена: 9,120 ден
 • Одалка ролатор со 4 тркала изработена со висококвалитетни тркалца од 15.2 cm (со сопирачки на задниот дел) кои имаат добри перформанси за заземјување, добра стабилност и висок коефициент на триење на површината.
 • Држач од PCV, кој е ергономски, удобен на допир и има добри перформанси против лизгање
 • Одалката има и паркинг уред со функција за самозаклучување
 • Перниче за седење: Изработено од висококвалитетно дрво, кожа и морска површина, мека текстура, удобно и издржливо, со метална корпа за складирање.
 • Преклоплива структура, добри безбедносни пeрформанси, мала тежина, издржлива, лесна за употреба, складирање и транспорт.
Вкупна должина: 76см Вкупна ширина: 63.5см Вкупна висина: 84-92.5см Ширина на седиште: 40см Длабочина на седиште: 30см Висина на седиште: 53см Висина на потпирачот за грб: 25см Дијаметар на предно тркало - 20см Дијаметар на задно тркало - 20см Максимален капацитет: 75кг
Додади во кошничка

Одалка ролатор со 4 тркала

Цена: 9,920 ден
Дизајнирана за безбедност и практичност, оваа одалка ролатор има механизми со копчиња кои можат да се ракуваат со прсти, дланки, па дури и од страната на раката. Квалитетна конструкција: Изградена од цврст алуминиум, оваа одалка нуди максимална сила. Винилна контурна рачна рачка и ново дизајнирани задни капачиња за лизгање кои и овозможуваат на одалката непречено да се лизга по повеќето површини. Безбедно и лесно ракување: секоја страна од нашата одалка работи независно за да овозможи лесно движење низ тесните простори и да понуди поголема стабилност.  
Додади во кошничка

Одалка ролатор со 4 тркала (со поддршка на подлактицата)

Цена: 11,790 ден
 • Рамка: Алуминиум
 • Безбедносни кочници на рачките што можат да се заклучат
 • Со поддршка за подлактицата
 • Рачки со прилагодување на висината
 • Со седиште и корпа
 • Со држач за стап
 • На преклопување за полесно складирање
 • Погоден за внатрешна и надворешна употреба
ДИМЕНЗИИ Ширина на седиште: 53 см Ширина на предни тркала: 63 см Ширина на задни тркала: 45 см Висина од под до седиште: 60 см Висина на целата одалка: 102-114 см Максимална тежина: 136 кг
Додади во кошничка

Одалка со ракофат без тркала

Цена: 1,650 ден
  КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумска рамка и елоксирана завршница, лесна и издржлива
 • Прилагодлива висина
 • Притиснете го лесно копчето со прст за да ја преклопите одалката
 • Рачките за држење со мека пена нудат удобно и безбедно држење
СПЕЦИФИКАЦИ Целосна ширина: 57цм Целосна висина: 77-95цм Целосна длабочина: 47цм Ширина на седиштето: 46цм
Додади во кошничка

Одалка ролатор со 4 тркала (Бел)

Цена: 12,000 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои.
 • Седиште кое обезбедува место за одмор.
 • Прилагодлива висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Целосна ширина: 60 цм Тежина на производ: 6,5кг Ширина на седиштето: 43см Тежина мах: 136 кг
Додади во кошничка

Одалка ролатор со 4 тркала (Црн)

Цена: 12,000 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Лесен и издржлив челичен алуминиум
 • Голема и удобна торбичка за носење лични предмети
 • Удобниот потпирач за грб може да се одвои.
 • Седиште кое обезбедува место за одмор.
 • Прилагодлива висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Целосна ширина: 60 цм Тежина на производ: 6,5кг Ширина на седиштето: 43см Тежина мах: 136 кг
Додади во кошничка

Одалка ролатор со 3 тркала

Цена: 4,950 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумска рамка
 • Прилагодлива висина
 • Со кошница и сопирачки
  СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 63 x 34 Висина: 82-97 цм Нето тежина: 7,1 кг Торба носивост до 10кг
Додади во кошничка

Дубак вертикализатор со 4 тркала

Цена: 9,790 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Челичен производ
 • Прилагодливa по висина и ширина
 • Прилагодливи рачки со сопирачки
 • 6 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 48 цм Ширина: 51-63 цм Висина: 98-118 цм Тежина: 12.9 кг Материјал: челик
Додади во кошничка

Дубак со масичка со 4 тркала

Цена: 9,290 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Челичен производ
 • Прилагодливa висина
 • Прилагодливи и одвојливи рачки
 • 4 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 78 цм Ширина: 70 цм Висина: 61-93 цм Тежина: 12.9 кг Материјал: Алуминиум
Додади во кошничка

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

Цена: 2,799 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодливa висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 55 цм Ширина: 35 цм Висина: 41-51 цм Тежина: 5.2 кг Материјал: Алуминиум
Додади во кошничка

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

Цена: 3,762 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • 4 тркала со сопирачка
 • Странична подлога за оптимална удобност
 • Погоден за оние кои имаат асиметрично држење на телото
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 52 цм Ширина: 50 цм Висина: 60-70 цм Тежина: 8.6 кг Материјал: Алуминиум
Додади во кошничка

Одалка со подесување на висина

Цена: 29,850 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Тркала со сопирачка
 • Дополнителни додатоци: држач за кислород, корпа, држач за капки
  СПЕЦИФИКАЦИИ Должина: 50 цм Тежина: 20 цм Мах. товар: 200 цм Ширина на потпирач за рака: 53-76 цм Висина на потпирач за рака: 88-131 цм Ширина кај нозете: 70-55 цм
Додади во кошничка

Одалка со подесување на висина

Цена: 29,300 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ: - Тркала со сопирачка - Дополнителни додатоци: држач за кислород, корпа   СПЕЦИФИКАЦИИ Должина: 65 цм Тежина: 18 кг Мах. товар: 120 кг Ширина на потпирач за рака: 53-76 цм Висина на потпирач за рака: 71-110 цм Ширина кај нозете: 64-70 цм
Додади во кошничка

Столче за одмор

Цена: 1,540 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ Димензии: 91 х 29 х 52цм Висина: 55цм Должина: 86 цм Димензии на седиште: 40х17 цм Материјал: Алуминиум
Додади во кошничка

Одалка со ракофат со 4 тркала

Цена: 2,799 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • Меки рачки за заштита од лизгање и за висока удобност
 • 6 тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 55 цм Ширина: 44 цм Висина: 83-93 цм Нето тежина: 7 кг Материјал: Алуминиум
Додади во кошничка

Одалка со ракофат со 2 тркала

Цена: 2,450 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодлива висина
 • 2 цврсти тркала
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 51 цм Ширина: 44 цм Висина: 79-97 цм Нето тежина: 6 кг Материјал: Алуминиум
Додади во кошничка

Дубаци и одалки се исклучително корисни помагала што го подобруваат движењето и независноста на корисниците. Нашата понуда вклучува различни модели и опции за да ги задоволиме потребите на секој корисник. Дубакот вертикализатор со 4 тркала обезбедува стабилност и лесно движење, додека дубакот со масичка дополнително нуди и простор за поддршка на предмети. Одалките ролатори со 4 тркала овозможуваат безбедно движење и поддршка на подлактиците, додека одалката без тркала овозможува комфорна употреба со ракофат. Нашите помагала се дизајнирани со внимание кон деталите и сочувство кон потребите на корисниците, за да им овозможиме поубаво и побезбедно секојдневие.