Се прикажуваат сите 11 резултати

Сталаг за инфузија

Цена: 3,550 ден
/
Додади во кошничка

Преклопна рампа за инвалидска количка против лизгање – 91см

Цена: 12,980 ден
Должина: 91 см Внатрешна ширина на секој дел: 36cm Надворешна ширина: 73 см Максимална дозволена тежина: 270 кг
Додади во кошничка

Столче за бањање

Цена: 2,990 ден
Максимална тежина 100 кг Димензии: 62x45x38
Додади во кошничка

Метална патерица подлакотна со подесување на висината

Цена: 883 ден
• Со рефлектор на рачка • Прилагодлива висина (A) 100-123cm • Прилагодлива висина (B) 80-103cm Максимална корисничка тежина 100 kg
Додади во кошничка

Метална патерица подлакотна со подесување на висината

Цена: 883 ден
• Со рефлектор на рачка
• Прилагодлива висина (A) 100-123cm
• Прилагодлива висина (B) 80-103cm
Максимална корисничка тежина 100 kg
Додади во кошничка

Држач за инфузија

Цена: 1,480 ден
/
Додади во кошничка

Стол

Цена: 2,850 ден
/
Повеќе

Потпирач за грб

Цена: 1,750 ден
  • Прилагодлив потпирач за грб кој обезбедува 5 различни позиции за одмор, од ниска лежечка позиција до исправена положба за седење
  • Лесен за употреба
  • На склопување
  • Вкупна должина: 56 см
  • Вкупна ширина: 56 см
Додади во кошничка

Масичка за инвалидска количка

Цена: 950 ден
Наменета е за лица кои подолго седат во инвалидска количка за полесно функционирање и непречено одвивање на нивните потреби.
Додади во кошничка

Масичка за инвалидска количка

Цена: 1,850 ден
Наменета е за лица кои подолго седат во инвалидска количка за полесно функционирање и непречено одвивање на нивните потреби.
Додади во кошничка

WC Нокшир – Адаптација на кол. за wc

Цена: 1,780 ден
Пластичен сад кој може да се користи како независна WC школка.
Додади во кошничка