Се прикажуваат сите 14 резултати

Перница за седење V

Цена: 1,500 ден
Мемориска пена Со засек за олеснување на притисокот на кокцигеумот Кадифена навлака со патент Димензии (ДxШxВ): 39 x 45 x 7,5см
Додади во кошничка

Штитник за пета/лакт

Цена: 533 ден

Штитник за пета или лакт со полиестерски влакна кој пречува рани на креветот, погоден за ослободување од притисок и триење. Димензии (ДxШxВ): 20 x 14cm

Додади во кошничка

Антидекубитален душек(15cm)

Цена: 7,120 ден
Димензии: 195 x 86 x 15 см
Додади во кошничка

Антидекубитален душек со компресор

Цена: 7,120 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ДУШЕКОТ
 • Максимално оптоварување: 145 кг
 • Материјал: ПВЦ
 • Димензии: 190 x 85 x 11.5cm
Додади во кошничка

Анти декубитус перниче полнето со воздух и гел

Цена: 12,977 ден
/
Додади во кошничка

Анти декубитус перниче полнето со воздух

Цена: 12,977 ден
/
Додади во кошничка

Анти декубитус перниче полнето со воздух и гел

Цена: 12,977 ден
/
Додади во кошничка

Ортопедска перница за потпирање

Цена: 850 ден
Димезнии: 9см x 9см x 30см
Додади во кошничка

Перница (триаголна)

Цена: 2,250 ден
Димензии (ДxШxВ): 60x60x30см
Додади во кошничка

Антидекубитален душек (троделен)

Цена: 5,350 ден
Антидекубитален душек (троделен) со навлака на патент. Димензии: 195x86x10cm
Додади во кошничка

Антидекубитален душек со компресор

Цена: 3,790 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ДУШЕКОТ
 • Максимално оптоварување: 130 кг
 • Материјал: ПВЦ
 • Дебелина на слојот: 0,3 мм
 • Димензии: 200 х 90 х 7,0 см
 • Должина на цевка за поврзување: 120см
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПУМПАТА
 • Работен напон: AC220-240V
 • Фреквенција: 50HZ
 • Излез на воздух: ≥ 5-6 Lt / Min
 • Опсег на притисоци: 50mmHg - 110mmHg
 • Циклус на размена: 12 мин
 • Потрошувачка: ≤ 7 W ± 10%
 • Бучава: ≤ 30 dB ± 10%
 • Димензии: 23,5 х 11,7 х 8,1 см
 • Тежина на пумпата: 1 кг
Додади во кошничка

Анти декубитус перниче полнето со гел

Цена: 12,977 ден
/
Додади во кошничка

Антидекубитално перниче

Цена: 3,225 ден
Универзално антидекубитално перниче составено од три слоја полиуретан. Служи како превентивно и тераписко перниче на декубитус. Наменет е за активни корисници на инвалидска количка. Растегливата навлака може да се пере.
Додади во кошничка

Антидекубитален душек

Цена: 3,750 ден
Антидекубитален душек изработен од мемори пена. Служи како превентивен и тераписки душек на декубитус. Наменет е за лица кои подолго се во лежачка положба. Растегливата навлака може да се пере.
Додади во кошничка