Се прикажуваат сите 8 резултати

Силиконски влошки

950 ден
Изработена од медицински силикон со различни густини, што обезбедува рамномерно распоредување и апсорбирање на најголемиот притисок од тежината на телото врз стапалата, зглобовите на глуждовите и колената. Димензии (број на чевли) S: 36-38 M: 39-40 L: 41-42 XL: 43-44

Силиконски влошки за пета

450 ден
Силиконски влошки со отвор на петата. Го апсорбираат притисок од телесната тежина врз петата и ја растеретуваат Ахиловата тетива.

Силиконски влошки за пета

450 ден
Силиконски влошки со отвор на петата. Го апсорбираат притисокот од телесната тежина врз петата и ја растеретуваат Ахиловата тетива.

Метатарзално перниче

350 ден
Метатрзалното перниче помага при искоренување на плантарните калозитети и задебеланата кожа, го намалува неправилното оптоварување и го ублажува болното триење. Дизајнирано за третман на болка, а служи и како превентивно помагало за сите оние кои поминуваат многу време стоејќи.

Силиконски влошки

1,200 ден
Изработена од медицински силикон со различни густини, што обезбедува рамномерно распоредување и апсорбирање на најголемиот притисок од тежината на телото врз стапалата, зглобовите на глуждовите и колената.

U – Силиконски влошки за пета

500 ден
Силиконски влошки со отвор на петата. Го апсорбираат притисокот од телесната тежина врз петата и ја растеретуваат Ахиловата тетива.

Силиконски влошки за пета

550 ден
Силиконски влошки.  Го апсорбираат притисок од телесната тежина врз петата и ја растеретуваат Ахиловата тетива.

Силиконски влошки за пета

650 ден
Силиконски влошки. Го апсорбираат притисок од телесната тежина врз петата и ја растеретуваат Ахиловата тетива.