Мени

920 Csuszas p (за напред да не лизга ногата)

170 ден
X30500

Тенките и транспарентни перничиња со гел се идеални за чевли на плута и високи потпетици. Тие се меки, не се лизгаат и спречуваат болка во стапалата предизвикано од долго одење или долго одење во високи потпетици.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 170 ден

960 Sarok Gel (за пета)

230 ден
X31200

Транспарентна (невидлива) подлога за потпетици од гел за мек чекор. Оваа анти-лизгачка, транспарентна подлога за потпетици обезбедува екстремна заштита. Обезбедува огромно олеснување на зглобовите и ‘рбетот. Самолепливи и отстранливи.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 230 ден

952 Sport Gel Max

345 ден
X32602

Спортски влошки со анатомски облик со гел перниче на петата кое ја пренасочува потта за време на вежбите во внатрешните слоеви на влошката со тоа што е екстремно хидроскопната обвивка. Мекото гел перниче поставено на петата ги смирува судирите што влијаат на петата на стапалото за време на трчање или активна употреба.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 345 ден

902 Aloe Active

200 ден
X32403

Мекиот горен микрофлексен слој на влошката импрегниран со екстракт од алое вера има тенденција и го хидрира стапалото со секој чекор. Карактеристиката на амортизација на вибрациите на мекиот латекс слој ставен во внатрешноста на влошката, обезбедува целодневна удобност.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 200 ден

907 Bacteria Stop

200 ден
X32303

Анатомска влошка со специјален ефект кој ја пренасочува влажноста во активиран јаглероден слој преку горната специјална високо апсорбирана обвивка. Обезбедува заштита од размножување на бактерии кои се одговорни за развој на непријатен мирис на стапалата.
Слојот од мемориска пена на подножјето на влошката ги следи анатомските карактеристики на стапалото, а дизајнот на влошката совршено обезбедува целосен комфорт и стабилно држење на телото.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 200 ден

940 Leather Comfort

270 ден
X30902

Анатомска влошка изработена од овча кожа од латекс пена и активен јаглен.
Потполна удобност и поддршка
Ја намалува болката предизвикана од притисок на стапалото

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 270 ден

Relax

570 ден
MO9035

Кожна влошка

Анатомска влошка од со латекс пена која содржи активиран јаглен за совршено апсорбирање на потта и елиминирање на непријатните мириси. Анатомските влошки од мека перфорирана јагнешка кожа со латекс пена која содржи активен јаглен совршено ја апсорбираат потта и ги елиминираат непријатните мириси. Поддршката на оваа влошка е дополнета со карбосан перничето кое заедно со анатомскиот пластичен калап обезбедуваат здрава потпора на сводот на стапалото, а со тоа го намалува товарот на нозете и нивната деформација.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 570 ден

Sport Style

300 ден
MO6935

Спортска влошка

Анатомски обликувана влошка за рекреација и спорт. Комбинацијата од 100% памучен фротир и латексна пена со одлични ароматични својства кои се фиксирани на лежиште, коe заедно со апсорбирачкиот дел од карбосан го поддржува крстот на рбетот и попречно и по должина, го елиминира лошиот мирис и дава чувство на удобност без разлика дали трчате или пешачите.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 300 ден

Carbon

170 ден
MO63AL

Летна влошка

Универзална влошка со активен јаглен за секојдневна употреба. Миризлива влошка која содржи активен јаглен, која штити од потење на стапалата и појавата на габични инфекции. Се сече според индивидуалната големина на чевлите. Со перфорираната структура оваа влошка обезбедува одлична вентилација. Составена е од двоен слој: текстилен дел и латекс пена на долниот дел.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 170 ден

Thermo Alu

210 ден
MO6237

Зимска влошка

Екстра топла внатрешна влошка дизајнирана за зимската сезона. Влошка изработена од 100% волна на горниот дел во комбинација со латекс пена залепена на алуминиумски слој, која ќе Ви обезбеди одлична изолација и во најстудените зимски денови. Нејзината природна содржина превенира од потење на стапалата. Употребата на влошката обезбедува целодневен комфорт и леснотија за време на зимата.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 210 ден

Topas

490 ден
MO4435

Кожна влошка

3/4 влошка изработена од перфорирана јагнешка кожа, која превенира деформација на стапалото. Анатомска ? влошка, погодна за секој тип на обувки. Луксузна кратка влошка произведена на горниот дел со перфорирана мека јагнешка кожа која дише и анатомска подршка за трансверзалниот и лонгитудиналниот лак на ногата. Нејзините карбосан антишок перничиња ги апсорбираат механичките удари при одењето, а со тоа се намалува потенцијалната болка на долниот и горниот дел од грбот. На тој начин влошката ги намалува заморот и деформацијата на нозете, а при чекорење овозможува максимална удобност.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 490 ден

Simona

120 ден
MO3435

Летна влошка

Универзална влошка направена од 100% памук која има висока апсорпција на потта. Оваа влошка е составена од латекс пената со активен јаглен која ги елиминира непријатните мириси, а исто така е поддржана со долготрајните ароматични ефекти обезбедени од карбосан пената на дното.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 120 ден

Heel Pad

250 ден
MO3135

Кожна влошка за шилци во пета

Кожни влошки за удобен чекор преку целиот ден. Оваа влошка, посебно помага во случај на пократка нога и проблеми со уморни стапала, бидејќи го намалува болното чувство при одењето, а при тоа, го изедначува товарот на глуждот и коленото. Делот покриен со мека јагнешка кожа (1) заедно со делот од карбосан пената (2), кој е поставен на петата имаат улога да ја отстранат болката при целосно газење на стапалото. Тоа вклучува самолеплив слој против лизгање (3) кој ја одржува целата стабилност.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 250 ден

Heel Pad Fix

210 ден
MO1735

За шилци во пета….Кожни влошки за удобен чекор преку целиот ден. Оваа влошка, посебно помага во случај на пократка нога и проблеми со уморни стапала, бидејќи го намалува болното чувство при одењето, а при тоа, го изедначува товарот на глуждот и коленото. Делот покриен со мека јагнешка кожа (1) заедно со делот од карбосан пената (2), кој е поставен на петата имаат улога да ја отстранат болката при целосно газење на стапалото. Тоа вклучува самолеплив слој против лизгање (3) кој ја одржува целата стабилност.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 210 ден

Heel Grip

100 ден
MO13AL

Кожна влошка за пета

Лепливо перниче за пети изработено од мека кожа за заштита на петата. Оваа влошка е исполнета со мека и пријатна карбосан пена. Се користи за нови чевли кога може да се јави болка на глождот и за да го спречи лизгањето на стапалото, односно да ја држи петата мирно и стабилно. Таа е погодна за сите видови на машки и женски обувки.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 100 ден

Memosole

510 ден
MO1235

Спортска влошка

Влошка за максимална удобност изработена од мемориска пена. Овие влошки изработени од мемориска пена овозможуваат удобност и комфор со секој чекор. Мемориската пена има единствена способност да се постави во најдобрата положба за стапалото при секој чекор, како и да ги апсорбира ударите при одење и трчање, обезбедувајќи максимална удобност. Составена е од три дела: ткаенина на горната страна, издржлива мемориска пена и латекс пена со активен јаглен која спечува секакви.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА |

Цена: 510 ден