Мени
Затвори

Relax

570 ден
Кожна влошка
Анатомска влошка од со латекс пена која содржи активиран јаглен за совршено апсорбирање на потта и елиминирање на непријатните мириси. Анатомските влошки од мека перфорирана јагнешка кожа со латекс пена која содржи активен јаглен совршено ја апсорбираат потта и ги елиминираат непријатните мириси. Поддршката на оваа влошка е дополнета со карбосан перничето кое заедно со анатомскиот пластичен калап обезбедуваат здрава потпора на сводот на стапалото, а со тоа го намалува товарот на нозете и нивната деформација.
Затвори

Sport Style

300 ден
Анатомски обликувана влошка за рекреација и спорт. Комбинацијата од 100% памучен фротир и латексна пена со одлични ароматични својства кои се фиксирани на лежиште, коe заедно со апсорбирачкиот дел од карбосан го поддржува крстот на рбетот и попречно и по должина, го елиминира лошиот мирис и дава чувство на удобност без разлика дали трчате или пешачите.
Затвори

Carbon

170 ден
Универзална влошка со активен јаглен за секојдневна употреба. Миризлива влошка која содржи активен јаглен, која штити од потење на стапалата и појавата на габични инфекции. Се сече според индивидуалната големина на чевлите. Со перфорираната структура оваа влошка обезбедува одлична вентилација. Составена е од двоен слој: текстилен дел и латекс пена на долниот дел.
Затвори

Thermo Alu

210 ден
Екстра топла внатрешна влошка дизајнирана за зимската сезона. Влошка изработена од 100% волна на горниот дел во комбинација со латекс пена залепена на алуминиумски слој, која ќе Ви обезбеди одлична изолација и во најстудените зимски денови. Нејзината природна содржина превенира од потење на стапалата. Употребата на влошката обезбедува целодневен комфорт и леснотија за време на зимата.
Затвори

Topas

490 ден
3/4 влошка изработена од перфорирана јагнешка кожа, која превенира деформација на стапалото. Анатомска ? влошка, погодна за секој тип на обувки. Луксузна кратка влошка произведена на горниот дел со перфорирана мека јагнешка кожа која дише и анатомска подршка за трансверзалниот и лонгитудиналниот лак на ногата. Нејзините карбосан антишок перничиња ги апсорбираат механичките удари при одењето, а со тоа се намалува потенцијалната болка на долниот и горниот дел од грбот. На тој начин влошката ги намалува заморот и деформацијата на нозете, а при чекорење овозможува максимална удобност.
Затвори

Simona

120 ден
Универзална влошка направена од 100% памук која има висока апсорпција на потта. Оваа влошка е составена од латекс пената со активен јаглен која ги елиминира непријатните мириси, а исто така е поддржана со долготрајните ароматични ефекти обезбедени од карбосан пената на дното.
Затвори

Heel Pad

250 ден
За шилци во пета. Кожни влошки за удобен чекор преку целиот ден. Оваа влошка, посебно помага во случај на пократка нога и проблеми со уморни стапала, бидејќи го намалува болното чувство при одењето, а при тоа, го изедначува товарот на глуждот и коленото. Делот покриен со мека јагнешка кожа (1) заедно со делот од карбосан пената (2), кој е поставен на петата имаат улога да ја отстранат болката при целосно газење на стапалото. Тоа вклучува самолеплив слој против лизгање (3) кој ја одржува целата стабилност.
Затвори

Heel Pad Fix

210 ден
За шилци во пета....Кожни влошки за удобен чекор преку целиот ден. Оваа влошка, посебно помага во случај на пократка нога и проблеми со уморни стапала, бидејќи го намалува болното чувство при одењето, а при тоа, го изедначува товарот на глуждот и коленото. Делот покриен со мека јагнешка кожа (1) заедно со делот од карбосан пената (2), кој е поставен на петата имаат улога да ја отстранат болката при целосно газење на стапалото. Тоа вклучува самолеплив слој против лизгање (3) кој ја одржува целата стабилност.
Затвори

Heel Grip

100 ден
Лепливо перниче за пети изработено од мека кожа за заштита на петата. Оваа влошка е исполнета со мека и пријатна карбосан пена. Се користи за нови чевли кога може да се јави болка на глождот и за да го спречи лизгањето на стапалото, односно да ја држи петата мирно и стабилно. Таа е погодна за сите видови на машки и женски обувки.
Затвори

Memosole

510 ден
Влошка за максимална удобност изработена од мемориска пена. Овие влошки изработени од мемориска пена овозможуваат удобност и комфор со секој чекор. Мемориската пена има единствена способност да се постави во најдобрата положба за стапалото при секој чекор, како и да ги апсорбира ударите при одење и трчање, обезбедувајќи максимална удобност. Составена е од три дела: ткаенина на горната страна, издржлива мемориска пена и латекс пена со активен јаглен која спечува секакви.
Затвори

Active Gel

620 ден
Влошка за максимална удобност изработена од мемориска пена. Овие влошки изработени од мемориска пена овозможуваат удобност и комфор со секој чекор. Мемориската пена има единствена способност да се постави во најдобрата положба за стапалото при секој чекор, како и да ги апсорбира ударите при одење и трчање, обезбедувајќи максимална удобност. Составена е од три дела: ткаенина на горната страна, издржлива мемориска пена и латекс пена со активен јаглен која спечува секакви мириси.
Затвори

Sportex

230 ден
Лесна СПОРТСКА влошка наменета за спортски обувки, особено за летната сезона. Перфорираната површина на влошката со текстил ПЕС (1) и пената со активен јаглен (2) го спречува непријатниот мирис поддржан со долготрајни ароматични и антимикотични ефекти обезбедени од латекс-пената (3) на долниот дел.
Затвори

Soft Gel

820 ден
Луксузни кожни влошки со гел перничиња за комфорен чекор. Луксузна анатомска влошка, које е комбинација од мека јагнешка кожа и латекс пена која содржи во себе активен јаглен. Влошката е поставена на пластичен калап кој обезбедува здрава поддршка на лонгитудиналниот мост. Во неа има вградени меки силиконски перничиња на посебни зони на притисок (напред и на петата) која заедно со карбонското антишок перниче, ги компензира ударите при чекорење и го намалува притисокот и болките во нозете.
Затвори

Vital

450 ден
Влошка наменета за секаков вид обувки, која дава чувство на сувост и удобност. Перфорирана кожна влошка која е дизајнирана за секаков тип на обувки. Горниот дел кој е изработен од мека јагнешка кожа е фиксиран на карбоцан перничето, кој го поддржува вертикалниот и лонгитудиналниот лак на стапалото, што пти тоа дава чувство на меко одење. Користењето на природни материјали како што е латекс пената која содржи активен јаглен обезбедуваат чувство на сувост и удобност.
Затвори

Aero Jump

490 ден
Влошка со анатомски облик која е особено погодна за спорт и рекреација. Покривниот дел на оваа влошка е направен од перфориран материјал (Protech Mesh), кој овозможува ногата да диши и заедно со ароматизираната латекс пена перфектно ја апсорбираат потта и ги елиминираат непријатните мириси. И двата материјали се фиксирани на флексибилен пластичен калап кој дава добра поддршка на лонгитудиналниот брег на стапалото. Мекото карбосан антишок перниче ја гарантита ефективната релаксација на мускулите и лигаментите и значително го апсорбира ударот кога ногата се враќа кон земјата. Оваа влошка дава поддршка на брегот на стопалото и при ослабен брег ги елиминира девијациите на ножниот зглоб, колено или колк, како и на рбетот и рамената.