Ортоза за фиксација на зглоб на шака и прст

Цена: 1,350 ден
Ортоза изработена од неопрен, дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Цена: 1,200 ден
Ортоза изработена од неопрен, дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Цена: 960 ден
Ортоза која дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди. Изработена од пропустлив материјал кој овозможува слободно дишење на кожата. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
 • Идеално за мало оптоварување на зглобовите или истегнат глужд;
 • Дизајн на обвиткување за супер вклопување.
Големина: Универзална
Додади во кошничка

Ортоза за фиксација на зглоб на шака и палец

Цена: 2,530 ден
Оваа ортоза обезбедува стабилност на зглобот и палецот со умерено ограничување на движењето. Едноставно за навлекување и пријатно за носење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија. Големина: М
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Цена: 820 ден
 • Обезбедува стабилност на зглобот со умерено ограничување на движењето
 • Алуминиумската лента за потпора дава поголема стабилност
 • Се навлекува само на палецот, а околку зглобот се спојува со лепенки
 • Пријатно за носење
 • Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст

Цена: 450 ден
Ортоза изработена од неопрен, дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија. Се пере рачно со млака вода.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Цена: 450 ден
Ортоза изработена од неопрен, дава стабилизација и позиционирање, особено погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Цена: 650 ден
 • Обезбедува стабилност на зглобот со умерено ограничување на движењето
 • Алуминиумската лента за потпора дава поголема стабилност
 • Се навлекува само на палецот, а околку зглобот се спојува со лепенки
 • Пријатно за носење
 • Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Цена: 420 ден
 • Ортоза изработена од неопрен
 • Дава стабилизација и позиционирање
 • Погодна за намалување на болки при ревматизам, воспаленија и повреди
 • Универзална големина
Додади во кошничка

Ортоза за фиксација на прст

Цена: 120 ден
Пластична ортоза за прсти со отвори за подобра аерација, која служи за имобилизација на прстите на дланката. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на зглоб на шака и палец

Цена: 850 ден
Оваа ортоза обезбедува стабилност на зглобот и палецот со умерено ограничување на движењето. Алуминиумската лента за потпора дава поголема стабилност. Едноставно за навлекување и пријатно за носење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст

Цена: 200 ден
Пластична ортоза за прсти со отвори за подобра аерација, која служи за имобилизација на прстите на дланката. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст

Цена: 200 ден
Ортоза изработена од алуминиум кој е лесен за обликување и пресвлечена со мек, суѓерест материјал. Ергономскиот дизајн и можноста за едноставно, брзо и лесно дообликување и поставување на ортозата се нејзини основни карактеристики. Повредениот прст се поставува во соодветна положба и со малку фластер ортозата се фиксира на него.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст

Цена: 200 ден
Ортоза изработена од алуминиум кој е лесен за обликување и пресвлечена со мек, суѓерест материјал. Ергономскиот дизајн и можноста за едноставно, брзо и лесно дообликување и поставување на ортозата се нејзини основни карактеристики. Повредениот прст се поставува во соодветна положба и со малку фластер ортозата се фиксира на него.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст

Цена: 150 ден
Ортоза изработена од алуминиум кој е лесен за обликување и пресвлечена со мек, суѓерест материјал. Ергономскиот дизајн и можноста за едноставно, брзо и лесно дообликување и поставување на ортозата се нејзини основни карактеристики. Повредениот прст се поставува во соодветна положба и со малку фластер ортозата се фиксира на него.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст

Цена: 150 ден
Ортоза изработена од алуминиум кој е лесен за обликување и пресвлечена со мек, суѓерест материјал. Ергономскиот дизајн и можноста за едноставно, брзо и лесно дообликување и поставување на ортозата се нејзини основни карактеристики. Повредениот прст се поставува во соодветна положба и со малку фластер ортозата се фиксира на него.
Одберете Опција