Мени

Стегач за лакот

1,345 ден
E-EL450

Стегачот за лакот помага во намалување на болката преку лесна компресија на повредените зглобови. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 1,345 ден

Стегач за лакот

430 ден
E-EL201

Стегачот за лакот помага во намалување на болката преку лесна компресија на повредените зглобови. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 430 ден

Надлакотен корективен апарат со механизам за корекција во лакотен зглоб (Редерсман)

7,919 ден
E-EL094A
Шифра | 2401

Ортоза изработена од алуминиум, сунѓерест материјал и централен мултиункционален зглоб со опсег на виткање 0°-120°, опсег на растегнување 0°-30° и градација од 10° и 15°. Ја има за лева и десна страна.

Внатрешната навлака се пере рачно во млака вода, а надворешниот дел се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 7,919 ден

Пасивна подлакотна ортоза од пластична маса

4,253 ден
E-WR123
Шифра | 2403

Ортоза изработена од два слоја термопена со мала тежина и одлична аерација. Надворешниот слој е со висока густина што на ортозата ѝ дава цврстина, а внатрешниот е мек и пријатен на допир за удобност при носењето. Материјалот овозможува ортозата да се дообликува според раката на пациентот со користење на топол воздух. Има три ленти со лепенки за прилагодување на ширината и подобра стабилизација. Ја има за лева и десна страна.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 4,253 ден

Стегач за лакот

350 ден
93

Специјално дизајнирано перниче прави притисок и ја намалува болката и прави растеретување на тетивата. Се прицврстува со леплива лента, што овозможува правилно позиционирање на перничето врз соодветниот мускул, како и прилагодување на затегнатоста на држачот според потребите на пациентот.Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 350 ден

Стегач за лакот

350 ден
612

Специјално дизајнирано перниче прави притисок и ја намалува болката и прави растеретување на тетивата. Се прицврстува со леплива лента, што овозможува правилно позиционирање на перничето врз соодветниот мускул, како и прилагодување на затегнатоста на држачот според потребите на пациентот.Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 350 ден

Стегач за лакот

400 ден
607

Стегачот за лакот помага во намалување на болката преку лесна компресија на повредените зглобови. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 400 ден

Надлакотен корективен апарат со механизам за корекција во лакотен зглоб (Редерсман)

7,919 ден
E-EL092
Шифра | 2401

Ортоза изработена од алуминиум, сунѓерест материјал и централен мултиункционален зглоб со опсег на виткање 0°-120°, опсег на растегнување 0°-30° и градација од 10° и 15°. Ја има за лева и десна страна.

Внатрешната навлака се пере рачно во млака вода, а надворешниот дел се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 7,919 ден

Стегач за лакот

450 ден
E-EL005

Специјално дизајнирано перниче прави притисок и ја намалува болката и прави растеретување на тетивата. Се прицврстува со леплива лента, што овозможува правилно позиционирање на перничето врз соодветниот мускул, како и прилагодување на затегнатоста на држачот според потребите на пациентот.Универзална големината.

Се пере рачно во млака вода.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 450 ден