Мени

Сепаратор

150 ден
308

Силиконски сепаратор прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување. Помага во ублажување на болката при движење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 150 ден

Корективен апарат за Халукс – Валгус на стапало

450 ден
307

Ноќна ортоза за намалување на болката и задржување на стапалото во правилна позиција. Ортозата има прилагодливо велкро затворање. Се користи во пост оперативна нега после извршена хируршка интервенција на Hallux Valgus.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 450 ден

Корективен апарат за Халукс – Валгус на стапало

550 ден
E-HV001

Ноќна ортоза за намалување на болката и задржување на стапалото во правилна позиција. Ортозата има прилагодливо велкро затворање. Се користи во пост оперативна нега после извршена хируршка интервенција на Hallux Valgus.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 550 ден

Ортоза за фиксација на прст (сепаратор)

450 ден
E-TS005

Силиконски сепаратор прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување. Помага во ублажување на болката при движење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 450 ден

Ортоза за фиксација на прст (сепаратор)

200 ден
E-TS003

Силиконски сепаратор прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување. Помага во ублажување на болката при движење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.

Се пребришува со влажна крпа.
ПРЕПИШУВА | Ортопед, Физијатар или Хирург

Цена: 200 ден