Се прикажуваат сите 8 резултати

Стегач со метатарзално перниче

Цена: 890 ден
Меко перниче со гел кое ја ублажува и ја штити болната метатарзална област, а исто така помага да се спречи формирање на калус. Индикации
  • Болка во стапалото
  • Калус на предното стапало
 
Одберете Опција

Корективен апарат за Халукс – Валгус на стапало

Цена: 650 ден
Ортоза за намалување на болката и задржување на стапалото во правилна позиција. Ортозата има прилагодливо велкро затворање. Се користи во пост оперативна нега после извршена хируршка интервенција на Hallux Valgus. Карактеристики
  • Овозможува природно движење на палецот и е погоден за одење
  • Дизајн со тенок и низок профил на шарки погоден за боси нозе или во услови на носење чевли
  • Го штити болното ткиво и го апсорбира притисокот
Додади во кошничка

Ортоза за фиксација на прст (сепаратор) Унуверзален

Цена: 400 ден
Силиконски сепаратор прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување. Помага во ублажување на болката при движење.
Додади во кошничка

Сепаратор

Цена: 150 ден
Силиконски сепаратор прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување. Помага во ублажување на болката при движење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Корективен апарат за Халукс – Валгус на стапало

Цена: 450 ден
Ноќна ортоза за намалување на болката и задржување на стапалото во правилна позиција. Ортозата има прилагодливо велкро затворање. Се користи во пост оперативна нега после извршена хируршка интервенција на Hallux Valgus.
Одберете Опција

Корективен апарат за Халукс – Валгус на стапало

Цена: 550 ден
Ноќна ортоза за намалување на болката и задржување на стапалото во правилна позиција. Ортозата има прилагодливо велкро затворање. Се користи во пост оперативна нега после извршена хируршка интервенција на Hallux Valgus.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст (сепаратор)

Цена: 450 ден
Силиконски сепаратор прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување. Помага во ублажување на болката при движење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Ортоза за фиксација на прст (сепаратор)

Цена: 200 ден
Силиконски сепаратор прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување. Помага во ублажување на болката при движење. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција