Showing 1–16 of 65 results

Инвалидска собна количка со адаптација за WC

11,031 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Хромран метален рам Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 64 см Ширина на седиште: 44 см Висина на задни тркала: 58 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 50 см Висина: 87 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 92 х 29 х 89 см Тежина на количката: 19 кг

Високо перформирани анатомски пелени за лица над 40кг (90 парчиња)

1,868 ден
Посебниот систем на канали, рамномерно ја распоредува течност по целата должина. Благодарение на  високиот степен на впивање кожата останува сува. Водоотпорната и анатомски дизајнирана внатрешна лента обезбедува заштита од странично истекување на течноста. Дерматолошки тестиран производ кој помага во намалување на црвенилото и иритацијата на кожата. Пелените се пријатни и удобни за носење .

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Артикулирана
 • Склопувачка
 • Прилагодлива висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна длабочина: 48 цм Висина: 82-100 цм Тежина: 5.1 кг Материјал: Алуминиум

Одалка со ракофат без тркала

1,361 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумска структура
 • Рачки со сунѓер
 • Лесно и брзо преклопување
 • Прилагодување на висината
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 48 цм Ширина на седиште: 44 цм Висина: 82-100 цм Тежина: 5.1 кг

Надлакотен корективен апарат со механизам за корекција во лакотен зглоб (Редерсман)

7,919 ден
Ортоза изработена од алуминиум, сунѓерест материјал и централен мултиункционален зглоб со опсег на виткање 0°-120°, опсег на растегнување 0°-30° и градација од 10° и 15°. Ја има за лева и десна страна.

Одалка детска со 4 тркала-Дубак

2,799 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Алуминиумски производ
 • Прилагодливa висина
  СПЕЦИФИКАЦИИ Длабочина: 55 цм Ширина: 35 цм Висина: 41-51 цм Тежина: 5.2 кг Материјал: Алуминиум

Инвалидска собна количка(61см)

11,031 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Челичен рам Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 81 см Ширина на седиште: 61 см Висина на задни тркала: 62 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 51 см Висина: 93 см Максимална тежина на корисник: 125 кг Димензии: 86 х 33 х 83 см Тежина на количката: 21.8 кг

Инвалидска собна количка(56см)

11,031 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Челичен рам Склопување: Да Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Подвижни, склопливи и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 73 см Ширина на седиште: 56 см Висина на задни тркала: 62 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 54 см Висина: 93 см Максимална тежина на корисник: 125 кг Димензии: 83 х 33 х 93 см Тежина на количката: 21.8 кг

Универзална инвалидска собна количка со адаптација за WC

14,150 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Хромиран метален рам Склопување: Да Наслон: Подвижен Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Склопливи, подесувачки по висина и лесно отстранливи СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 64см Ширина на седиште: 44 см Висина на задни тркала: 58 см Висина на предни тркала: 20 см Висина на седиште од тло: 53 см Висина: 129 см Максимална тежина на корисник: 100 кг Димензии: 107 х 33 х 78 см Тежина на количката: 25.2 кг

Метална патерица потлакотна со подесување на висината

283 ден
Метална патерица потлакотна со подесување на висина, за олеснување на движењето. КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Лесна и тврда екструдирана алуминиумска цевка со елоксирана завршница
 • Прилагодување на висината и висината на рачката (рака: 4 нивоа, рачка: 10 нивоа)
 • Специјално дизајнираната пластична ракавица за подобра удобност при користење
 • Долниот врв е изработен од гума против лизгање
СПЕЦИФИКАЦИИ Боја: сива Материјал: алуминиум, пластика и гума Висина: 95-118 цм Димензија на горна цевка: 22 мм Димензија на долна цевка: 19 мм Максимална дозволена тежина: 135 кг Нето тежина: 0.47 кг

Инвалидска количка за церебрална парализа

34,347 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Хромиран метален рам Склопување: Да Наслон: Подвижен Папучи: Неподвижи Прилагодлив агол на седиште: 0-30 степени Безбедносен појас Отстранлива масичка СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 42 см Ширина на седиште: 30 см Висина на задни тркала: 30 см Висина на предни тркала: 15 см Висина на седиште од тло: 49 см Висина: 103 см Максимална тежина на корисник: 75 кг Димензии: 80 х 41 х 69 см Тежина на количката: 17.4 кг

Инвалидска собна детска количка

21,750 ден
КАРАКТЕРИСТИКИ Конструкција: Алуминиумска рамка Склопување: Да Седиште: Прилагодливо Потпирачи за раце: Подвижни Папучи: Фиксирани СПЕЦИФИКАЦИИ Вкупна ширина: 50-60 см Ширина на седиште: 25-35 см Висина на задни тркала: 52 см Висина на предни тркала: 10 см Висина на седиште од тло: 50-55 см Висина: 87-92 см Максимална тежина на корисник: 75 кг Димензии: 76 х 39 х 90 см Тежина на количката: 14.4 кг