Showing all 4 results

Мени
Затвори

Педали за вежбање

2,850 ден
Педали за вежбање на горните и долните екстремитети. Вклучува дигитален екран кој покажува: време, калории, кругови во минута и вкупни кругови (вртења). Способност за прилагодување на тешкотијата. Гаранција 1 година. Должина: 50 см Ширина: 37 см Висина: 35 см
Затвори

Педали за вежбање

2,550 ден
СПЕЦИФИКАЦИИ
  • Способност за прилагодување на јачината
  • Се користи за вежбање на горните и долните екстремитети
  • Ја подобрува циркулацијата на крвта и координацијата на рацете и нозете
Затвори

Антистрес топче

250 ден
Антистрес топчињата можат да помогнат во рехабилитација на постоперативни и посттрауматолошки ситуации на шаката и раката, да ја обноват функцијата на шаката, раката и рамото и да ја намалат болката на артритични прсти, раце и зглобови. Ја олабавуваат тензијата и го редуцираат стресот. Исто така користењето на овие помагала го успорува стареењето на рацете.