ИЗДАВАМЕ ПОМАГАЛА НА ТОВАР НА ФЗОРСМ

МедикаПро e водечки дистрибутер на медицински и ортопедски помагала за подобро здравје! Ние ги нудиме најквалитетните производи од претходно избрани врвни брендови, со бесплатна достава во цела Македонија и помош при издавање на помагала преку ФЗОРСM. Со нашата поддршка, вие ќе имате комфорно и безбедно движење. Верувајте ни во нашата експертиза и изберете ја МедикаПро за вашето здравје

Коленска ортоза за фиксација на патела со метални фишбајни

Цена: 1,250 ден
Ортоза со отворот за пателата, што ѝ дава стабилизација и спречува нејзино изместување. Едноставно за употреба со лепенки и пријатно за носење давајќи стабилност и сигурност при движењата.
 • Универзална големина
Додади во кошничка

Коленска ортоза за фиксација на патела со фишбајни

Цена: 1,090 ден
Ортоза со отворот за пателата, што ѝ дава стабилизација и спречува нејзино изместување. Едноставно за употреба со лепенки и пријатно за носење давајќи стабилност и сигурност при движењата.
 • Универзална големина
Додади во кошничка

Коленска ортоза за вкрстени лигаменти со фишбајни

Цена: 650 ден
Ортоза со отворот за пателата, што ѝ дава стабилизација и спречува нејзино изместување, а двата меатални фишбајни поставени од двете страни дополнително го стабилизираат коленото. Дополнителните лепливи ленти овозможуваат лесно и точно позиционирање, прилагодување на затегнатоста според потребите на пациентот, истовремено давајќи стабилност и сигурност при движењата. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Коленска ортоза со странични фишбајни

Цена: 1,450 ден
Ортоза со отворот за пателата, што ѝ дава стабилизација и спречува нејзино изместување, а двата меатални фишбајни поставени од двете страни дополнително го стабилизираат коленото. Дополнителните лепливи ленти овозможуваат лесно и точно позиционирање, прилагодување на затегнатоста според потребите на пациентот, истовремено давајќи стабилност и сигурност при движењата. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Пасивна подлакотна ортоза

Цена: 4,253 ден
 • Пасивна подлакотна ортоза за имобилизација и стабилизација на зглобот. Индикации
 • Синдром на карпален тунел
 • Нестабилност на зглобот поради повреда на триаголен комплекс на фибро'рскавица (TFCC).
 • Парализа на радијалниот нерв
 • Ревматичен артритис
Карактеристики
 • Изработен од перфориран велур со фланелна постава за голема удобност
 • Отстранлив палмарен држач за поголема имобилизација
 • Поставата која обезбедува удобност и лесно нанесување
 • Растеглив еластичен материјал за одлична компресија
Одберете Опција

Стегач за лакот

Цена: Original price was: 1,420 ден.Current price is: 1,278 ден.
Специјално дизајнирано перниче прави притисок и ја намалува болката и прави растеретување на тетивата. Се прицврстува со леплива лента, што овозможува правилно позиционирање на перничето врз соодветниот мускул, како и прилагодување на затегнатоста на држачот според потребите на пациентот.
 • Идеално за хронично воспаление, општа заштита;
 • Овозможува удобна компресија и ја намалува болката;
 • Дизајнот за затворање одговара на повеќето големини на лактот.
Големина: Универзална
Додади во кошничка

Стегач за лакот

Цена: 1,345 ден
Стегачот за лакот помага во намалување на болката преку лесна компресија на повредените зглобови. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

Стегач за лакот

Цена: 820 ден
Стегачот за лакот помага во намалување на болката преку лесна компресија на повредените зглобови. Едноставно за навлекување и пријатно за носење, помага во побрзо постоперативно заздравување, како и при полесни повреди. Големината на производот се одредува спрема скалата на мерки на самата кутија.
Одберете Опција

ВЛОШКИ

ЦЕНИ ОД 3,499 ден.

ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ

Широк спектар на прочистувачи кои отстрануваат 99,97% од штетните честички.

Загадувањето на воздухот не е ограничено само на надворешниот простор, тоа директно влијае и на квалитетот на воздухот во затворени простории.

 • Германска технологија
 • Индикатор за промена на филтер
 • Одлично решение за чадот од цигари
 • Отстранува и првут од домашни миленичиња
 • Модерен дизајн за вклопување во сечиј дом
 • Управување и следење на процесот на прочистување преку паметен телефон

ЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ ЗА НОВИНИ И ПРОМОЦИИ

 • DD slash MM slash YYYY

БЛОГ